Realme GT 2 Pro, Antutu Testinde 1 Milyon Puan Aldı

Snapdragon 8 Gen 1 ile Realme GT 2 Pro, AnTuTu testinde 1 milyondan fazla puan aldı. Gelin detaylara birlikte bakalım...

Realme GT 2 Pro, AnTuTu kıyaslama web sitesinde tespit edildi. Cihaz yakında piyasaya çıkacak. Yaklaşan akıllı telefonun ayrıca kıyaslama platformunda rekor kıran bir puan aldı. Realme GT 2 Pro bir milyon puan sınırını aşan ilk akıllı telefon oldu. AnTuTu tarafından test edilen Realme GT 2 Pro akıllı telefonun Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 SoC’tan destek alıyor. Piyasaya sürüldüğünde, Realme’nin yaklaşmakta olan amiral gemisi akıllı telefonu büyük ölçüde yeni yonga setinden güç alan ilk akıllı telefon olacak.

Akıllı Telefonun Farklı Varyantı Olacak

Önemli bilgi sahibi Digital Chat Station; AnTuTu’da 1.025.215 puan topladıktan sonra bir milyonu aşan bir Realme akıllı telefonunun ekran görüntüsünü paylaştı. Liste, Realme GT 2 Pro’nun başka bir çeşidi olduğu tahmin edilen bir Realme RMX3300 akıllı telefon içindir. Realme GT 2 Pro’nun daha önce model numarası olarak RMX3301 olduğu bildirilmişti. Bu, akıllı telefonun birden fazla varyant alabileceğini gösteriyor.

Realme GT 2 Pro Akıllı Telefonun Beklenen Fiyatı

Tipster Digital Chat Station, bu ayın başlarında Realme GT 2 Pro’nun 625 dolar fiyat etiketine sahip olacağını söyledi. Akıllı telefonun özel bir sürümünün 728 dolara mal olduğu söyleniyor. Realme, akıllı telefonla ilgili henüz herhangi bir ayrıntıyı doğrulamadı. Bu nedenle bu bilgilerin bir tutam tuzla alınması gerekiyor.

Akıllı Telefonun Beklenen Özellikleri

Geçen haftadan bir rapor, Realme GT 2 Pro’nun LPDDR5 RAM ve UFS 3.1 yerleşik depolama ile eşleşen Snapdragon 8 Gen 1 SoC tarafından destekleneceğini gösteriyor. Bununla birlikte, akıllı telefon daha önce kaputun altında Snapdragon 888 SoC’ye sahip olacaktı. Rapor ayrıca Realme akıllı telefonun 20:9 en boy oranı, yüksek yenileme hızı; 404ppi piksel yoğunluğu ile 6.51 inç full HD+ AMOLED ekrana sahip olacağını belirtiyor.

Realme GT 2 Pro ayrıca optik görüntü sabitleme (OIS) özelliğine sahip 50 megapiksellik bir birincil arka kameraya sahip olacak. Ayrıca 32 megapiksellik bir selfie atıcı alacak. Realme akıllı telefonun ayrıca 125W hızlı şarj desteği alacağı bildirilirken; önceki bir rapor, telefonun şarj kapasitesinin 5.000 mAh pil için 65W ile sınırlı olacağını söyledi. Bağlantı seçeneklerinin Wi-Fi 6 ve Bluetooth v5.2’yi içerdiği söyleniyor.

Bu haber ile ilgili değerlendirmelerinizi aşağıda bulunan ‘Yorum’ bölümüne yazarak yapabilirsiniz.

Exit mobile version