Realme ColorOS İçerik Önerilerinizi Engelleyebilecek

Son birkaç yılda birkaç Çinli OEM, inanılmaz bir donanıma sahip cihazları inanılmaz bir fiyata sunarak pazarı tamamen bozdu. Bu üreticiler istenen fiyat noktasına ulaşmak için bazı maliyet düşürücü önlemler alırken, daha fazla gelir elde etmek için diğer yöntemleri de kullanıyor.

Bunlar, işletim sisteminin hemen hemen her yerinde açılan ve kullanıcı deneyimini kötüleştirmekten başka bir şey yapmayan sistem çapında reklamlar içerir. Şirketler bu tür reklamlardan bir an önce kurtulmak istiyor.

Realme şirketi güncelleme yapacak

Bu yılın başlarında, Xiaomi’nin MIUI’deki bazı reklamlardan kurtulmak ve kullanıcılara sistem uygulamalarındaki tüm reklamları kapatmak için yeni bir ayar vermek için çalıştığını öğrendik.

Realme de aynı yolu takip ediyor. Şirket, ColorOS’ta benzer bir özellik ekleme planlarını açıkladı. Realme topluluk forumlarındaki son gönderilere göre kuruluş, ColorOS 6 için yaklaşan bir güncellemede kullanıcıların içerik önerilerini tamamen devre dışı bırakmasına olanak tanıyacak bir yeni geçiş ekleyecek. Böylece reklamlardan kurtulmanın bir yolu olacak.

Exit mobile version