Realme Buds 2 Neo ve Diğer Ürünlerin Çıkış Tarihi Belli Oldu

Realme, çok yakın bir tarihte Buds 2 Neo kulaklık, saç kurutma makinesi, tıraş makinesi ve Dizo akıllı ev aletleri ile geliyor. 1 Temmuz tarihinde şirket pek çok yeni ürünle karşımıza çıkacak. İşte o ürünlerin diğer detayları.

Realme’nin bir süredir ürün skalasını genişletmek için çalıştığını biliyoruz. Şirket, akıllı telefonların yanı sıra Dizo adlı alt markasıyla akıllı ev aletleri de üretecek. Bunun yanında şirket, saç kurutma makinesi ve tıraş makinesi gibi aletlerini de tanıtacak. Bunun yanında 2019 yılında çıkmış olan Buds 2 kablolu kulaklıklardan sonra bu modelin Neo varyantı da geliyor.


Göz atmak isteyebilirsiniz: Realme Narzo 30 Modellerini Tanıttı! İşte Özellikleri ve Fiyatları


Şirket kısa bir süre önce Narzo 30 serisi lansman etkinliği için Hindistan’da bir etkinlik düzenledi. 24 Haziran tarihindeki etkinlikte yeni Buds Q2’yi ve 32 inçlik bir akıllı TV’yi tanıttı. Narzo 30’un piyasaya çıkışından bir gün sonra şirket, 1 Temmuz için başka bir etkinliği onayladı. Şirket, bir tıraş makinesi ve saç kurutma makinesi ile yeni kategorilere adım atacak. 1 Temmuz tarihinde Hindistan’da piyasaya çıkacak olan ürünlere göz atalım.

Realme Buds 2 Neo
Realme Buds 2 Neo

Realme Buds 2 Neo

Buds 2 Neo muhtemelen orjinal Buds 2 modelinin biraz daha düşük özellikli versiyonu olacak. Kulaklık CD doku tasarımına sahip olacak. Ayrıca Siyah ve Mavi renk seçenekleriyle karşımıza çıkacak. Kulaklıklar, 11.2 mm sürücü ve bir mikrofonlu uzaktan kumanda ile birlikte gelecek. Bu kulaklıkların orijinal modelin alt sürümü olacağını düşündüğümüzde kulaklıkların fiyatı da muhtemelen orijinaline göre daha ucuz olacak.

Realme Beard Trimmer

Diğer ürün ise tıraş makinesi olacak. Şirket, Beard Trimmer serisi ürünlerinin çıkışını onayladı. Ayrıca şirket, standart ‘Sakal Düzeltici’ ürününün yanı sıra bir ‘Plus’ varyantının geleceğini de söyledi. Bu ürünün tasarımı Hindistan’da piyasaya sürülen Mi Trimmer’a oldukça benziyor.

Ürün, 0,5 mm hassasiyet ve 20 uzunluk ayarı ile birlikte gelecek. Cihaz şirketin iddiasına göre, 800 mAh pili ile tek bir şarjla iki saat çalışacak. Ayrıca bir USB Type-C bağlantı noktası üzerinden şarj edilebilecek. Ek olarak kendiliğinden bilenen çelik bıçak, seyahat kilidi ve düşük gürültülü çalışma gibi diğer özelliklere de sahip olacak. Realme’nin, aynı fiyat aralığında iki cihaz sunan Xiaomi ile rekabet edebilmek için bu ürünü daha düşük bir fiyata sunacağı tahminler arasında.

Realme Hair Dryer

Ek olarak bir de 1 Temmuz’daki etkinlikte yeni bir Saç Kurutma Makinesini şirket tanıtacak. Bu ürün ise iddialara göre saçları beş dakikada kurutuyor. Ayrıca saç kurutma makinesi sıcaklık kontrolü, hız ve ısı ayarları, üç katmanlı koruma gibi özelliklere de sahip olacak.

Exit mobile version