Realme Book İşlemci Özellikleri ve Çıkış Tarihi

Realme Book dizüstü bilgisayar geçtiğimiz aylarda ilk olarak karşımıza çıkmıştı. Şimdi bazı söylentiler, bu bilgisayarın işlemci özelliklerini ortaya koyuyor. Aynı zamanda bilgisayarın çıkış tarihi de karşımızda. İşte tüm detaylar.

Yeni bir sızıntıyla birlikte yeni dizüstü bilgisayar modelinin özelliklerinin 11. Nesil Intel Core i5 işlemci içerdiğini duyuyoruz. RealmeBook, şirketin ilk dizüstü bilgisayarı olacak. Ayrıca üç renkte gelmesini bekliyoruz.


Benzer İçerik: Lenovo Tab P12 Pro tableti görüldü


Realme Book özellikleri

Bilgisayarın 14 inçlik bir ekrana sahip olduğu söylentileri var. Ayrıca resmi görüntülerden de MacBook Air benzeri bir tasarıma sahip olduğunu görüyoruz. Şirketin ilk ve yeni dizüstü bilgisayarı, 18 Ağustos tarihinde Hindistan’da Realme GT 5G ve Realme GT Master Edition ile birlikte piyasaya çıkabilir.

Realme, bir süredir Book adlı yeni dizüstü bilgisayarından söz ediyor. Şirket son olarak bilgisayarın sağ tarafında bir USB Type-C bağlantı noktası ve 3,5 mm kulaklık jakı bulunan mavi bir renk çeşidini gösterdi. Ayrıca söylediğimiz gibi, dizüstü bilgisayar üç renkte karşımıza çıkacak. Bunlar Gerçek Kayısı, Gerçek Mavi ve Gerçek Gri olarak isim alıyor.

Realme Book
Realme Book

Kaynak Digital Chat Station, Weibo’da dizüstü bilgisayarın 14 inç ekranla geleceğini ve Intel Core i5-1135G7 işlemci tarafından destekleneceğini paylaştı. Intel’in Tiger Lake serisinin dört çekirdekli bir yonga seti ve 10nm mimarisine dayanıyor. Ayrıca bu işlemcinin maksimum turbo saat hızı 4.20GHz. İşlemci, 64 GB’a kadar DDR4 ve LPDDR4x RAM’i destekliyor. RealmeBook, geçmişte gördüğümüz sızıntılara göre de 11. Nesil Intel Core i3 ve Core i5 işlemcilere sahip olacaktı.

Realme Book ve diğer ürünlerin çıkış tarihi

Ayrıca, şirket CEO’su Madhav Sheth, Twitter’da bir resim paylaştı. Bu gönderi, Realme Book’un Realme GT Master Edition ve Realme GT 5G ile birlikte 18 Ağustos’ta piyasaya çıkacağını gösteriyor. Şirket yakın zamanda Realme GT modelleri için lansman tarihini doğruladı. Ancak henüz resmi olarak paylaşmadı.

Exit mobile version