Realme 9 Pro Telefonunun Detayları Ortaya Çıktı

Akıllı telefon markası Realme'nin, piyasaya süreceği yeni modeli Realme 9 Pro cep telefonunun bazı özellikleri sızdırıldı.

RMX3472 ile Realme 9 Pro, TUV Rheinland sertifikasyon sitesinden onay aldı. Liste, cihazın pil boyutunu ortaya çıkardı. Geçmişte, telefon Endonezya’nın SDPPI ve TKDN’si; Tayland’ın NBTC’si ve Avrupa’nın EEC’si gibi sertifika sitelerinde görüldü.

Realme 9 Pro Pil Boyutu

Realme 9 Pro’nun TUV sertifikası, 4.880mAh değerinde bir pil barındıracağını gösteriyor. Bu da tipik bir 5.000mAh değerine sahip olabileceğini gösteriyor. Liste, cihazın hızlı şarj etme yetenekleri hakkında bilgi içermiyor.

Cihazın selefi Realme 8 Pro, 50W hızlı şarj desteği taşıyordu. Bu nedenle, Realme 9 Pro’nun 50W veya 65W hızlı şarj sunması muhtemeldir. Son raporlar, Realme 9 Pro’nun Dimensity 810 yonga seti ile gelebileceğini iddia ediyor. Ayrıca Realme 9 Pro+ sürümü daha güçlü Dimensity 920 yonga seti ile gelecek. Realme 9 Pro’nun 2MP derinlik kamerası ve 2MP makro kameranın yanı sıra 50MP ana kamera getireceği bildiriliyor.

Realme’nin Yeni Telefonlarının Piyasaya Çıkış Tarihleri

Tipster Mukul Sharma (@stufflistings), sırasıyla RMX3472 ve RMX3393 model numaralarına sahip Realme 9 Pro ve Realme 9 Pro+’nın yakında Avrupa pazarlarında piyasaya sürüleceğini paylaştı. İki Realme akıllı telefon, Avrupa Uygunluk standartlarını karşıladı. Ayrıca rapora göre Şubat ayında piyasaya çıkacak. Hatta Sharma her iki akıllı telefonun da 5G bağlantısına sahip olacağını söyledi.

Realme 9i Özellikleri

Realme 9i zaten piyasaya sürülmeye hazır. Bu yüzden hakkında çok şey biliyoruz. Diyelim ki ahize 6,5 inç IPS LCD ekranla gelecek. İkincisi, Full HD+ çözünürlüğe ve 90Hz yenileme hızına sahip olacak. Ön tarafta, selfie’ler için telefon 16MP’lik bir atıcı taşıyacak. Ancak karşı tarafta ise 50MP (ana), 2MP (derinlik) ve 2MP (makro) sensörlerden oluşan üçlü bir kamera olacak. Kahramanımız fabrikadan Android 11 ile çıkacak. Tabii ki Realme UI 2.0 en üstte olacak.

İçeriden öğrenenler arasında bir Snapdragon 680 yonga seti bulacağız. Sırasıyla, SoC’ye 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama eşlik edecek. 5.000 mAh pil, 33W hızlı şarjı destekleyecek. Dikkate değer özelliklerin geri kalanı çift stereo hoparlör, yana bakan bir parmak izi tarayıcı içerir. Prism Black ve Prism Blue olmak üzere iki renkte çıkacak.

Exit mobile version