Realme 8 Pro yakında geliyor

Realme 8 Pro ve serisinin tamamı yakında piyasaya sürülecek ve teaser’lar resmi kanallar aracılığıyla yağmaya başladı. En son teaser, serideki telefonlardan birinin – muhtemelen en kaliteli Realme 8 Pro’nun – bir ekran altı parmak izi sensörünü entegre edeceğini doğruluyor. Yeni bir sızıntı, Realme 8 serisinin 25 Mart’ta piyasaya sürülebileceğini ima ediyor. Serinin üç modeli içereceği tahmin ediliyor.

REALME 8 PRO İLE İLGİLİ BAZI ÖZELLİKLER PAYLAŞILDI

Realme Hindistan şefi Madhav Sheth, Realme 8 Pro’yu her açıdan gösteren bir video tweetledi. Arka paneli “Sıçrama Cesareti” markasıyla ve kare şekilli bir modülün içine yerleştirilmiş dörtlü kamera kurulumunu gösterir. Ön paneli ortaya çıkarmak için telefonu çevirir ve ekrandaki parmak izi sensörünü kullanarak telefonun kilidini açar. Selfie kamera kesmesi ekranın sol üst köşesinde görülüyor ve ses tuşları ve güç düğmesi Realme 8 Pro’nun sağ kenarına yerleştirilmiş. Videoda, telefon mavi bir yüzeye sahip, ancak diğer renk seçeneklerinde de başlaması muhtemel.

BenQ GV1 Mini Projektör İnceleme

Sheth, Realme 8 serisinin 108 megapiksel sensörle donatılabileceğini bir kez daha ima etti. Hangi varyantın onu entegre edeceğini belirtmiyor, ancak daha önceki bir teaser, Realme 8 Pro’nun 108 megapiksel birincil kamera ile donatılacağını öne sürdü.

Realme ayrıca yeni seri için herhangi bir lansman tarihi açıklamadı. Bununla birlikte, tipster Abhishek Yadav’dan gelen yeni bir sızıntı, lansmanın çok uzak olmadığını gösteriyor gibi görünüyor. Yadav, Realme 8 serisi lansman etkinliğinin 25 Mart’ta olabileceğini iddia ediyor. Şirketin resmi lansman tarihini önümüzdeki yedi ila sekiz gün içinde açıklaması bekleniyor. Serinin Realme 8 4G, Realme 8 Pro 4G ve Realme 8 Pro 5G olmak üzere üç modele sahip olacağını da paylaştı.

Akıllı telefonun diğer özellikleri

Realme 8 Pro’nun onaylanan teknik özellikleri, 108 megapiksel birincil Samsung HM2 kamera sensörü ile gösterilen dörtlü bir arka kamera kurulumunu içerir. Realme 8 Pro, 65W hızlı şarj desteği ile 4.500mAh pil paketleyecek şekilde tasarlanmıştır.

 

Exit mobile version