Realme 108MP Kameralı Akıllı Telefon Üretecek

2018 Mayıs ayından beri yolculuğuna başlayan Realme, Hindistan pazarında muazzam bir iş çıkardı. Şirket hızla ülkenin dördüncü büyük akıllı telefon üreticisi haline geldi ve piyasaya bir dizi dikkat çekici cihaz sundu.

Bunun da ötesinde şirket, cihazları için güncellemeler yayınladı ve çok iyi bir iş çıkardı. Tüm bunlar, onları Hintli alıcılar için daha da çekici bir seçenek haline getirdi. Şirket son zamanlarda Hindistan’da Realme X2’yi ve ilk kablosuz kulaklıkları Realme Buds Air ile birlikte piyasaya sürdü.

Realme büyük bir hızla büyüyor

Realme, 10 watt’lık bir kablosuz şarj pedi ve Realme hayranları için Realme PaySa adlı yeni bir finans çözümü duyurdu. Bir buçuk yılı aşkın kısa süresiyle Realme, portföyünü başka hiçbir üretici gibi genişletmedi ve marka her gün daha çok büyüyor.

The Mobile Indian ile son zamanlarda yapılan bir röportajda Realme India CEO’su Madhav Sheth, şirketin piyasada daha geniş bir cihaz çeşitliliği başlatmayı planladığını açıkladı. Xiaomi ve Samsung tarafından devam ettirilen 108MP kamera trendi hakkında ise Sheth, şirketin aynı zamanda 108MP kameralı bir akıllı telefon üzerinde çalıştığını açıkladı.

Exit mobile version