Realme 10.000 Dolar Ödüllü Tasarım Yarışması Düzenliyor!

Sonsuzluğu Tasarlamak temalı yarışma afişi

Realme, ikinci duvar kağıdı tasarlama yarışmasını duyurdu. Kazananların 10.000 dolara varan ödül alacağı bu yarışma tüm dünyadan katılıma açık.

Çinli şirket, bu yarışmaya kullanıcıları, tasarımcıları ve tasarım öğrencilerini davet ediyor. Bu yarışma şirketin düzenlediği ikinci tasarım yarışması. Fakat bu sefer de katılımcılar, son model Realme 8 5G için arka plan tasarlayacaklar.

Realme Tasarım Yarışması Ödülleri Neler?

Şirketin söylediklerine göre yarışmayı kazanan kişi, tasarımı ile tüm dünyaya ulaşma imkanı kazanacak. Aynı zamanda 10.000 dolar ödülün yanında üç aylık bir staj imkanı da kazanacak. Yarışmada daha farklı ödüller de mevcut. Bunların hepsine aşağıda verdiğimiz linkten ulaşabilirsiniz.

Son Katılım Tarihi

Yarışmanın son katılım tarihini şirket 21 Haziran 2021 olarak belirlemiş. Sonuçlar ise 12 Temmuz tarihinde açıklanacak. Bunun yanı sıra, dünyadaki tüm marka kullanıcıları bu yarışmada oy kullanabilirler.

Realme Tasarım Yarışmasının katılım tarihi
Realme Tasarım Yarışmasının katılım tarihi

Kullanıcıların kullandığı oyların sonucunda, ilk 200’e giren tasarımları Realme yöneticisi Naoto Fukasawa, özel ürün tasarım direktörü GRAFFLEX, Koreli grafik tasarımcı ve Realme Design Studio sanat yönetmeni Paco Xiao değerlendirecek. Bu isimlerin yanında tasarımları, tasarım direktörü Chase Xu, pazarlama direktörü Derek Wang, baş ürün sorumlusu, Hindistan ve Avrupa CEO’su Madhav Sheth de değerlendirecek.

Twitter 4K görüntü yükleme özelliğini getiriyor

Yarışmanın Teması “Sonsuzluğu Tasarlamak”

Yarışmanın teması “Sonsuzluğu tasarlamak” olarak belirlemişler. Değerlendirmeler ise hem yaratıcılık, hem de konuya uygunluğa göre olacak. Aynı zamanda tasarımınızın, markanın “Dare to Leap” sloganının ruhunu taşıması gerekiyor.

Raalme’ye göre, her yıl düzenledikleri global tasarım yarışmaları, kullanıcılara yaratıcı olma imkanı sunmanın yanında aynı zamanda marka ile birlikte çalışma olasılığı da yaratıyor. Böylece kullanıcılar, yaratıcılıklarını serbest bırakarak dünya çapındaki topluluğa katkı sağlıyorlar.

2020’deki yarışmadan bazı örnek tasarımlar

Şirketin düzenlediği 2020 yılındaki yarışmada, söylediklerine göre katılımcılar, 7.500 kaliteli arka plan tasarlamış. Yarışmaya Çin, Hindistan, Endonezya, Tayland ve İspanya’dan 5.500’den fazla kullanıcı katılmış. Üstelik 138.000 kişi ise yarışmada tasarımlara oy vermiş.

Battlefield 6 her zamankinden fazla oyuncuyla oynanabilecek

Markanın pazarlama yöneticisinin söylediğine göre, şirketin burda amaçladığı genç ve yaratıcı kullanıcılara seslerini duyurmaları için imkan sağlamak. Aynı zamanda onları cesaret vermek ve bir imkan sunmayı amaçlıyorlar.

Yarışmaya bu linkten katılabilirsiniz. Aynı zamanda linkte yarışma kurallarını ve diğer ödülleri de görebilirsiniz. Katılan herkese iyi şanslar diliyoruz!

 

Exit mobile version