Raziel: Dungeon Arena RPG oyunu artık iOS ve Android’de

Raziel: Dungeon Arena adlı Rol Yapma Oyunu (Role Playing Game-RPG) oyunu, Android ve iOS için yayınlandı. Hem tek hem de çok oyunculu olarak deneyimlenebilen oyunun grafik ve efektleri herkesi kendisine hayran bırakıyor.

Tek oyunculu senaryo 10 bölümden ve 60 seviyeden oluşuyor ve oyuncular güçlü patronlarla mücadele etmeden önce ölümsüzlerin ve diğer canavarların ordularıyla savaşıyor.

TEK OYUNCULU MODLAR

Kampanyanın dışına dalmak için başka tek oyunculu modlar da var. Raziel: Dungeon Arena’ya bol miktarda tekrar değeri veren bir hayatta kalma modu, aranan görevler, rastgele görevler ve dinamik hedefler içeren daha uzun baskın haritaları var.

LG W11 AKILLI TELEFON GOOGLE PLAY CONSOLE’DA LİSTELENDİ

Çok oyunculu oyun hayranları için, Raziel: Dungeon Arena sizi de düşünmüş. Arkadaşlarınla bir araya gelerek sayısız düşmanı ele geçirmeleri için seçilebilecek çok sayıda oyun modu mevcut. Buna baskın haritaları ve hatta Tavern sözleşmelerindeki daha büyük patronlar da dahildir.

DİĞER BENZER OYUNLARDAN AYRILIYOR

Raziel: Dungeon Arena’nın etiket ekibi savaş sistemi, onu bu türdeki diğer oyunların büyük çoğunluğundan ayıran başka bir özelliğidir. Bu, oyuncuların iki kahramanı savaşa getirmelerine ve istedikleri zaman aralarında geçiş yapmalarına olanak tanıyarak, yeni dövüş stratejileri keşfetmek için farklı sınıfları test ederek daha fazla derinlik ve strateji sağlıyor.

GRAFİK VE EFEKTLER HARİKA

Oyun, gözleri ve kulakları da memnun ediyor. Raziel’in grafikleri, ortam aydınlatma efektleri, göz alıcı animasyonlar ve ayrıntılı dokularla farkını ortaya koyuyor. Ses yönü de biraz ilgiyi hak ediyor. Hikaye iyi anlatılmış, NPC’ler tamamen seslendirilmiş ve film müziği düzgün bir şekilde huysuz bir ruh hali oluşturuyor.

Raziel: Dungeon Arena artık App Store ve Google Play’de mevcut. Uygulama içi satın alımlarla oynaması ücretsiz bir oyundur.

 

 

 

Exit mobile version