Rainbow Six Siege, Xbox Game Pass’e geliyor

Microsoft, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege oyununun Xbox Game Pass’e geleceğini doğruladı. Yayınlanan bir blog gönderisinde, Xbox ekibi Ubisoft’un bu oyununun bu hafta sonlarında abonelik hizmetinde kullanılabileceğini doğruladı.

Gönderi, oyunun “22 Ekim’de Xbox Game Pass ile Konsola ve Android cihazlarda Xbox Game Pass Ultimate ile bulut oyunlarına geleceğini” onaylıyor. Ayrıca, abonelerin üyelik indirimlerini, kozmetik ürünlerden 5. yıl geçişine kadar oyun içi öğelerde %10’a varan indirimler elde etmek için kullanabileceklerini belirtildi.

iPHONE 12 EKRAN DEĞİŞİM ÜCRETİ BELLİ OLDU!

TWITTER’DAN İPUCU VERİLDİ

Oyunun Xbox Game Pass’e geleceğinin onayı, Cumartesi günü Xbox Game Pass Twitter’da yayınlanan bir görüntünün taktiksel FPS’yi işaret etmesinden sonra geldi. Bir ortaçağ kuşatmasının üzerine yığılmış altı gökkuşağının yer aldığı resim, spekülasyon için çok az yer bıraktı.

RAINBOW SIX SIEGE YÜKSELTME ALIYOR

Ubisoft için akıllıca bir hareket. Rainbow Six Siege zaten yeni nesil bir yükseltme alıyordu. Ancak bunu Game Pass abonelerine önemli ölçüde düşük maliyetle vermek, oyuncular yeni konsollara geçmeye başlarken beş yaşındaki oyunun boşluğu kapatmasına yardımcı olmalı.

15 milyondan fazla kişi artık Xbox Game Pass’e abone oluyor. Hizmet Nisan ayında yalnızca 10 milyon aboneyi aştığı için bu durum yaklaşık 5 ayda yüzde 50 artmasına neden oldu. Microsoft, Bethesda ana şirketi ZeniMax’ı satın aldığını duyurduğu aynı basın bülteninde Xbox Game Pass abone sayıları için yeni rakamı yayınladı.

XBOX GAMEPASS BÜYÜYOR

Starfield ve The Elder Scrolls 6 da dahil olmak üzere gelecekteki Bethesda oyunlarının birinci gün Xbox Game Pass’e geleceği ve Kasım ayında Xbox Series X ve Xbox Series S’nin bekleyen gelişiyle birlikte Xbox Game Pass’in büyümesi hayal bile edilemiyor.

Bu ayın başlarında, Xbox Game Pass Ultimate aboneleri ayrıca bulut oyun biçiminde yepyeni bir avantaj elde ettiler. Android cihazlara bulut akışı için artık 150’den fazla oyun mevcut ve hem özel Xbox hayranlarına hem de sahibi olmayanlara izin veriyor. Bir konsol veya oyun bilgisayarı, iyi bir ağ bağlantısına sahip oldukları her yerde oynar.

Exit mobile version