Rainbow Six: Siege'e 60hz sunucular geliyor!

Bugün'den itibaren Rainbow Six: Siege'in tüm platformdaki sunucuları 60hz oluyor.

Rainbow Six: Siege'in 4.1 güncellemesi göze küçük bir hotfix gibi gelebilir. Ancak, aslında oyuna çok önemli bir özellik ekliyor. Bu özellik de 60hz sunucular oluyor. Bugün'den itibaren Rainbow Six: Siege'in tüm platformdaki sunucuları 60hz oluyor. Sunucularda bulunan "hz" ne kadar yüksek olursa, sunucudaki oyuncuların sistemden aldığı veri hızı yükselir ve oyun daha akıcı hale gelir. Daha doğrusu tepki süresi azalmakta.

Rainbow Six: Siege'e 60hz sunucular geliyor

Bu özellik dışında oyundaki karakterler için de düzeltmeler yapılmış. Geçtiğimiz günlerde yayınlananOperation White Noise ile birlikte oyuncular karakterlerde oluşan bazı buglar yüzünden şikayetçi olmuştu. Yayınlanan 4.1 güncellemesi ile bunların çözüldüğünü belirtelim. Güncelleme 4.1 ile birlikte sunucular bir saatliğine bakıma alınacak. Aşağıdan hangi platformların ne zaman kapalı olacağını görebilirsiniz.

- PC: 9am - 10am EST, 6am-7am PT, 2pm-3pm GMT
- PS4: 10am - 11am EST, 7am-8am PT, 4pm-5pm GMT
- Xbox One: 11am - 12:00pm EST, 8am-9am PT, 5pm-6pm GMT

Rainbow Six: Siege'in üçüncü yıl paketinin de satışa çıktığını hatırlatalım.

Etiketler: rainbow-six-siege ubisoft pc ps4 xbox-one
reklam

Yorumlar

Yorumunuzu yazın

Yorumunuzu bizimle paylaşabilirsiniz

GÜNCEL İÇERİKLER
reklam

Popüler İçerikler

reklam