Ragnarok Benzeri Diziler Neler?

Ragnarok benzeri diziler arayanların kaçırmaması gereken alternatif dizileri bir listede topladık. Bu dizileri mutlaka izleyin.

Ragnarok Benzeri Diziler

Ragnarok benzeri diziler arayışında mısınız? Sizin için bir araya getirdiğimiz birbirinden harika tavsiyelerimizi dikkate almak isteyeceksiniz.

Dizinin bir yandan iç karartan bir yandan sakinleştiren atmosferi her dizide bulunacak bir atmosfer değildir. Bu nedenle aradığınız o alternatifi bulmakta çok zorlanabilirsiniz. Tanrılar ve devler arasındaki savaşı konu alan diziyi bitirdikten sonra boşluğa düştüğünüzü hissediyorsanız aşağıdaki listeye göz atabilir, beğendiğiniz diziyi izlemeye başlayabilirsiniz.

Ragnarok Benzeri Diziler Listesi

Ragnarok tarzı diziler bu şekildedir. Bu dizilerin konusunu ve Ragnarok ile olan benzerliğini aşağıdan tüm detayları ile öğrenebilirsiniz.

Zeyna: Savaşçı Prenses

1995’te yayımlanmaya başlanan Zeyna: Savaşçı Prenses, kötü bir geçmişe sahip olan Zeyna’yı merkezine alıyor. Zeyna, savaş alanındaki becerilerini artık insanları korumak için kullanmaya karar verir.

Yayımlandığı dönem boyunca izleyiciler tarafından çok beğenilen dizi, 2001 yılına kadar çokça konuşulmuştur.

Olympus

Yunan mitolojisini temel alan Olympus, bir grup insanın Olympus tanrılarını yeraltı dünyasına nasıl sürgün ettiğini konu ediniyor. Dizi her ne kadar dünya çapında en çok izlenen dizilerden biri haline gelmemiş olsa da oldukça sadık bir hayran kitlesine ulaşmayı da başardı.

Supernatural

Supernatural, Sam ve Dean isimli iki kardeşin doğaüstü yaratıklara karşı verdiği mücadeleyi merkezine alan bir dizidir. Kötü güçleri uzak tutmak isteyen kardeşlerin çabası göz önünde bulundurulduğunda dizi, Ragnarok ile büyük bir benzerlik taşıyor.

Buffy The Vampire Slayer

Buffy The Vampire Slayer, insanlara zarar verebilecek karanlık güçleri uzak tutmaya çalışan Buffy Summers isimli karakteri ile Ragnarok gibi dizilerin arasında önemli bir yere sahiptir.

Buffy, bu mücadelede tek başına değildir. Onun yanında bir grup genç arkadaşı da vardır. Bu grup, kötü güçlere karşı verdiği mücadele ile insanları güvende tutmaya odaklanır.

Vikings

Vikings, dünyanın en çok sevilen dizilerinden biridir. Büyük çoğunlukla kurgusal unsurlar içermekte olsa da gerçek bir İskandinav tarihine dayanıyor. Dünyanın birçok yerinden izleyicilerin çok severek izlediği bu diziye savaş ve macera odaklı bir dizi arayışında olanların mutlaka izlemesi gerekiyor.

Exit mobile version