En İyi QR Kod Okutma Uygulamaları (Android/iOS)

En iyi QR kod okutma uygulamaları neler? Bu sorunun yanıtı için aşağıdaki listede yer alan uygulamalara bakabilirsiniz.

QR kod okutma işlemi günümüzde yalnızca bir uygulama üzerinden hızlı bir şekilde gerçekleştirilebiliyor. Android ve iOS uygulama mağazalarında karekod uygulamaları bulunuyor. Bu alanda en başarılı uygulamaları merak ediyorsanız, aşağıda yer alan listeye göz atmalısınız.

QR Kod Okutma Uygulamaları Önerileri

  1. QR Scanner (Android)
  2. Kaspersky QR Scanner (Android, iOS)
  3. QR & Barcode Scanner (Android/iOS)
  4. QR Code Reader (iOS)
  5. QR Code Reader & QR Scanner (iOS)

QR Kod Okutma-1

1. QR Scanner

Yalnızca Android cihazlar için geliştirilen QR Scanner, başarılı kullanıcı arayüzü ile dikkat çekiyor. Bu uygulama sayesinde ürün, e-posta, konum, takvim, kitap dahil olmak üzere barkodları ve QR kodları okutabilirsiniz.

Otomatik yakınlaştırma özelliğine sahip olan uygulama, tüm QR kod ve barkod biçimlerini destekler. Tüm tarama geçmişini kaydeden QR Scanner, galeride yer alan karekod ve barkodları da okutabilmenizi sağlar.. Uygulama üzerinden tarama işlemi için internet bağlantısı gerekmez.

2. Kaspersky QR Scanner

Kaspersky’da yer alan siber güvenlik uzmanları tarafından geliştirilen Kaspersky QR Scanner, Android ve iOS platformlarında bulunuyor. Akıllı telefonun kamerası ile tarama yapabilmenizi sağlayan uygulama, kullanıcıları malware ve oltalama (phishing) gibi tehlikelerden korur.

Güvenli bir şekilde tarama işlemi gerçekleştirebilmenizi mümkün hale getiren uygulama Google Play Store ve App Store isimli uygulama mağazaları üzerinden indirilebilir.

3. QR & Barcode Scanner

Karekod ve barkod okuma işlemleri için kapsamlı bir uygulama arayan kullanıcılar için geliştirilen QR & Barcode Scanner isimli uygulamada başarılı bir kullanıcı arayüzü bulunuyor. 1 milyon 841 bin 348 kişi tarafından derecelendirilen uygulama 4,5 puana sahip.

QR ve barkodları otomatik olarak algılayan QR & Barcode Scanner, Android ve iOS platformlarında mevcut.

4. QR Code Reader

Çok başarılı bir kullanıcı arayüzüne sahip olan QR Code Reader isimli uygulamanın yalnızca iOS sürümü bulunuyor. Uygulama QR kod, barkod, kartvizit ve PDF belgeleri tarayabilmenizi sağlar. Otomatik algılama özelliğini içeren uygulamada e-posta, Messenger, Facebook ve Twitter üzerinden paylaşabilme imkanı bulunuyor.

5. QR Code Reader & QR Scanner

MixerBox tarafından geliştirilen QR Code Reader & QR Scanner, tarama işleminin çok hızlı bir şekilde gerçekleşmesini sağlar. Uygulama ayrıca tarama geçmişini kaydeder. Böylelikle daha önce yaptığınız QR kod okutma işlemlerine göz atabilirsiniz.

Exit mobile version