PUBG’den yeni rekor! PUBG: New State için 17 milyonluk ön kayıt

PUBG’nin mobil cihazlarda ne kadar popüler olduğunu merak ediyorsanız, cevap şudur: Çok. çünkü yaklaşmakta olan mobil oyun PUBG: New State için şu anda 17 milyon kişi kaydoldu.

PUBG: New State, Şubat ayında duyuruldu. “PlayerUnknown’s Battlegrounds’ın orijinal PC sürümünün tek mobil halefi” olarak tanımlandı. 2051 yılında orijinal oyunun olaylarından sonra geçen PUBG’nin fütüristik bir versiyonu. Bazı yeni oyun mekaniği ile birlikte “mobil oyun grafiklerinde daha önce mümkün olanı” aşacak “ultra gerçekçi grafiklere” sahip olması gerekiyordu. Kaçmak, drone çağrıları ve destek talepleri gibi.


İlginizi Çekebilir: PUBG Lite Nisan sonunda kapanıyor


PUBG: NEW STATE OLDUKÇA İLGİ GÖRDÜ

Oyunun duyurusunun ardından ön kayıt başladı. Oyuncular isimlerini Google Play ve App Store üzerinden kaydettirebildiler. Bugün PUBG Corp tarafından açıklanan rakamlara bakılırsa oyun epey ilgi gördü.

Oyunun resmi Twitter hesabından açıklama geldi. Şirket “PUBG: New State’in Kapalı Alfa’sının sonuçlanmasıyla birlikte, 17 milyon ön kaydı aştığımızı duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu inanılmaz başarıya ulaşmamızı sağlayan inanılmaz destek için herkese teşekkür etmek istiyoruz.” açıklamasını yaptı.

PUBG MOBILE 1 MİLYAR KEZ İNDİRİLDİ

PUBG: New State 2021’de piyasaya çıkacak. Belirli bir çıkış tarihi olmamasına rağmen, dün oyunun sosyal medya hesapları “hemen köşede” olabileceğini söyledi. Belki de bu muazzam ilgi bizi çok şaşırtmamalı… Bu yıl Mart ayında PUBG Mobile’ın toplamda bir milyar kez indirildiği ortaya çıktı.

Her neyse, ön kayıt yaptırıp diğer 17 milyon kişiye katılmaya karar verirseniz, oyun kullanıma sunulduğunda bir bildirim alacaksınız. Ayrıca ödül olarak sınırlı bir araç görünümüne erişim de sağlamış olacaksınız.

PUBG Corp şu anda pek çok şeye sahip. Orijinal PUBG, yeni haritalar ve harita düzenlemeleri almıştı. Gelecek yıl The Callisto Protocol adlı bilim kurgu korku oyunu çıkacak. Ayrıca, kovboy temalı bir PUBG oyununun yapım aşamasında olduğu gelen haber arasında yer aldı. Ancak henüz resmi olarak açıklanmadığı için bununla ilgili önemli ölçüde kement duyduk.

 

Exit mobile version