PUBG ve Street Fighter V, PS Plus Kullanıcıları İçin Eylül Ayında Ücretsiz

PlayStation 4 kullanıcılarının online aktivitelerden faydalanmasını sağlayan PlayStation Plus hizmeti, her ay olduğu gibi Eylül 2020‘de de abonelerinin iki özel oyunu ücretsiz olarak kitaplıklarına indirmelerine imkan tanıyor. SONY Avrupa‘nın bu ay için belirlediği oyunlar ise, PUBG ve Street Fighter V.

Son yıllarda oldukça popüler hale gelen “Battle Royaleoyun formatının liderlerinden PlayerUnknown’s Battlegrounds ya da herkesçe bilinen kısa adıyla PUBG, 2017 yılında piyasaya çıkmış olmasına karşın, aradan geçen 3 yıla rağmen bugün bile bilgisayar, oyun konsolu ve mobil telefonlarda en çok tercih edilen oyunların başında geliyor. Aynı anda 100 online oyuncunun bir adaya konulduğu PUBG’de, hayatta kalmayı başaran son kişi mücadelenin kazananı olurken, 2018’de PlayStation ortamına dahil olan bu yapım, PS Plus aboneliği olmayan kullanıcılar için PlayStation Store’da 134,00 TL’lik fiyatıyla yer alıyor.

Eylül ayının bir diğer oyunu olan Street Fighter V ise, geçmişi çok daha eskilere dayanan efsane dövüş oyunun 2018 yılında piyasaya sürülmüş en yeni versiyonu. 40’tan fazla özel karakterin yer aldığı, hem multi, hem online hem de solo oynama seçeneklerine sahip Street Fighter V’in PS Plus abonesi olmayanlar için 84 TL’lik fiyat etiketi bulunuyor.

Toplamda 218 TL’lik değere sahip PUBG ve Street Fighter V, 5 Ekim’e kadar PS Plus aboneleri tarafından ücretsiz bir şekilde oyun kitaplıklarına indirilebilecek.

Exit mobile version