PUBG Üstün Başarı Nasıl Alınır?

PUBG üstün başarı nasıl alınır, hangi görevleri tamamlamak gerekir? Birçok oyuncunun merak ettiği soruyu yanıtladık.

PUBG üstün başarı nasıl alınır, ne yapmak gerekir? PlayerUnknown’s Battlegrounds’ta üstün başarı unvanı hemen hemen her oyuncunun elde etmek istediği unvandır. Bu unvanı kazanmak aslına bakacak olursanız hayli zordur ama bu tabii ki oyunu sadece eğlenceli vakit geçirmek isteyenler için geçerlidir.

Oyunu sürekli olarak oynuyorsanız bu unvanı almanız çok zor değildir. Oyunu uzun bir süre oynadığınız için zaman içinde becerileriniz ve refleksiniz de gelişecektir. Bu da sizi başarılı bir oyuncu yapacaktır. Başarılı bir oyuncu zaten ister istemez bütün görevleri tamamlar ve bu unvanı kazanır.

Size bu unvanı almanız konusunda yardımcı olmak için detaylı bir rehber hazırladık. Bu rehberin sonunda nereden başlamanız ve nasıl hareket etmeniz gerektiğini öğrenebilirsiniz.

PUBG Üstün Başarı Nasıl Alınır, Ne Yapılmalı?

PUBG Üstün Başarı Nasıl Alınır, Ne Yapılmalı?

PlayerUnknown’s Battlegrounds’ta üstün başarı unvanını almanın yolu, yapılacak bütün görevleri tamamlamaktan geçiyor. Başarımlar bölümündeki tüm görevleri yaparak siz de PUBG üstün başarı unvanı puanı kazanabilir ve unvanı almak için biraz daha uzun yol katedebilirsiniz.

Tamamlamanız gereken görevler takım arkadaşını “X”, kez canlandırma, “X” silahı ile “X” düşman öldürme, bir kaslik maçta “X” düşman öldürme, “X” maç kazanma, “X” kez uçaktan atlama, “X” seviyeye ulaşma gibi temel görevlerden oluşur.

Bu görevleri yapmak kolay gibi görünebilir ancak sayı bakımından oldukça fazladır. Bu da oyuna harcamanız gereken sürenin oldukça uzamasına neden olur. Tabii ki oyunu düzenli olarak oynuyorsanız bu sizin için bir sorun olmayacaktır.

PUBG Üstün Başarı Hilesi Var mı?

Hayır, üstün başarı unvanına sahip olmanızı sağlayacak bir hile bulunmuyor. Bu tür hileler, cihazınıza kötü amaçlı yazılım yüklemenizi sağlamak isteyen kötü niyetli kişilerin paylaştığı zararlı yazılımların üzerindeki örtüdür.

Hileciler, diğer oyuncuların önüne geçecek hileler kullanarak görevleri daha hızlı bir şekilde tamamlayabilir ama bu unvanı doğrudan almalarını sağlayacak bir hileye sahip değillerdir. Bunun gibi “hile” olarak nitelendirilen zararlı yazılımları indirmekten kesinlikle kaçının.

PUBG rank kasma taktikleri arıyorsanız daha önce bir liste hazırlamıştık. Dilerseniz bu listemize de göz atabilirsiniz.

Exit mobile version