PUBG Sistem Gereksinimleri

PUBG sistem gereksinimleri neler? Bu sorunun yanıtını merak ediyorsanız, aşağıda yer alan listelere göz atabilirsiniz.

PUBG sistem gereksinimleri, başarılı battle royale oyununu minimum veya önerilen ayarlarda oynayabilmek için gerekli olan donanım bileşenlerini gösterir. Popüler video oyununun istediği bilgisayar parçalarını merak ediyorsanız, aşağıda yer alan listelere göz atabilirsiniz.

PUBG Sistem Gereksinimleri Neler?

PUBG: Battlegrounds olarak isimlendirilen battle royale oyununu sorunsuz bir şekilde oynayabilmek için sisteminizin bazı gereksinimleri karşılaması gerekiyor. Dolayısıyla çoğu oyuncu, oyunun hangi bilgisayar parçalarına gereksinim duyduğunu merak ediyor olabilir.

Battle royale türündeki yapımı minimum ayarlarda oynayabilmek için en az Intel Core i5-4430 ya da AMD FX-6300 işlemcisine sahip olmak gerekiyor. Ekran kartı tarafında ise NVIDIA GeForce GTX 960 2GB veya AMD Radeon R7 370 2GB isteniyor.

Minimum sistem gereksinimlerine göre 8 GB RAM ve 40 GB kullanılabilir alana ihtiyaç duyuluyor. Sisteminizdeki DirectX sürümünün 11 olması gerekiyor. Oyun çevrim içi tabanlı olduğundan dolayı genişbant internet bağlantısına da ihtiyacınız olacak.

Krafton tarafından yayımlanan oyunun önerilen sistem gereksinimlerine göre NVIDIA GeForce GTX 1060 3 GB ya da AMD Radeon RX 580 4 GB ekran kartı isteniyor. 16 GB RAM’in yanı sıra Intel Core i5-6600K veya AMD Ryzen 5 1600 işlemcisi gerekiyor.

PUBG Sistem Gereksinimleri-1

PUBG Minimum Sistem Gereksinimleri

PUBG Önerilen Sistem Gereksinimleri

PUBG Hakkında Merak Edilenler

1. PUBG Ücretsiz mi?

PUBG: Battlegrounds, 2022 yılının ocak ayı içerisinde oynaması ücretsiz hale geldi. Oyunu Steam platformu üzerinden hiçbir ücret ödemeden bilgisayarınıza indirebilirsiniz. İndirme ve kurulum işlemlerinin ardından oynamaya başlayabilirsiniz.

2. PUBG Nasıl Bir Oyun, Amacı Nedir?

21 Aralık 2017 tarihinde çıkan ve kısa sürede büyük bir popülerlik elde etmeyi başaran PUBG, bir battle royale oyunudur. Bir adaya atlayan 100 oyuncu, hayatta kalabilmek için mücadele eder. Hayatta kalmayı başaran son kişi ise maçı kazanır.

Uçaktan adaya atladığınızda üzerinizde herhangi bir silah yer almaz. Dolayısıyla atlayacağınız yeri doğru seçmeli ve hızlı hareket ederek diğer oyunculardan önce silah ve teçhizatı daha kısa sürede bulmalısınız.

3. Mobil PUBG PC’de Nasıl Oynanır?

Başarılı battle royale oyununun mobil sürümü olan PUBG Mobile’ı bilgisayar üzerinden oynayabilmek için PUBG Mobile emulator programına ihtiyacınız vardır. Bu program üzerinden popüler yapımı klavye ve mouse ile oynayabilirsiniz.

Yukarıda PUBG sistem gereksinimleri dahil olmak üzere merak edilen birçok sorunun yanıtı mevcut. Oyuna dair farklı bir sorunuz varsa yorumlar kısmından belirtebilirsiniz.

Exit mobile version