PUBG Rank Kasma Nasıl Yapılır?

PUBG rank kasma taktikleri ile kısa sürede rank atlamak ister misiniz? Bu yöntemleri uygulayın, hızlıca rütbe atlayın.

Kafanızda PUBG rank kasma nasıl yapılır gibi sorular mı var? Bu soruya cevabınız evet ise şu anda muhtemelen PUBG’de hızlı rank atlama taktikleri arayışındasınızdır.

Oyuncu sayısı bakımından dünyanın en büyük battle royale oyunlarından biri olan PlayerUnknown’s Battlegrounds bir süre önce ücretsiz oldu. Bununla birlikte sıralama sisteminde değişikliğe gidildi. Oyunda artık üst sıralara çıkmak bayağı zorlaştı.

Tabii ki bu rank atlamanın imkânsız hâle geldiğini göstermiyor. Aşağıda yer alan taktikleri uygularsanız siz de hızlıca rütbe atlayabilirsiniz.

PUBG Rank Kasma Taktikleri

PlayerUnknown’s Battlegrounds hızlı rank kasma taktikleri bu şekildedir. Bu taktiklerin neden ve nasıl uygulanmasını gerektiğini aşağıdan detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz.

PUBG Rank Kasma Taktikleri

1. Uçaktan Atlanacak Yeri Seçme

Profesyonel bir oyuncu değilseniz aç kurtların olduğu bir yere atlamak, oyununuzun erken bitmesine neden olur. İnsanların çok fazla olduğu yerlere atlamak yerine çatışmanın daha az olduğu bölgelere atlamak, silah, kask, çanta ve iyileştirme araçları toplamanız için size zaman kazandıracaktır. Bununla birlikte hayatta kalma süreniz de artacaktır.

2. İlaç ve Bandaj Stoklama

İyileştirme araçlarını stoklamanın size harita daraldıkça büyük faydaları dokunacaktır. İlk aşamada mümkün olduğunca çok ilaç ve bandaj stoklamalısınız.

3. Mavi Alan Hilesini Kullanma

Harita küçüldükçe haritanın büyük bir kısmını mavi alan kaplayacaktır. Normalde ölmemek için ondan kaçmak gerekiyor ama biz kaçmak yerine ondan yararlanacağız.

Harita mavi alanla sarıldıkça arabanızı mavi alanın biraz ilerisinde durdurun. Yavaş yavaş mavi alana doğru gidin. Canınız 20’lere inene kadar oradan çıkmayın. Bu değere geldikten sonra güvenli bölgeye tekrar dönün.

Bu noktada biriktirdiğiniz tüm iyileştirme araçlarını kullanarak kendinizi iyileştirin. Bu size puan olarak geri dönecektir.

Unutmadan belirtmek gerekir ki bunu yaparken gözlerinizi dört açmalısınız. Oyunda hayatta kalan kişi sayısı azaldıkça, oynanabilir alan daraldıkça oyuncular küçücük bir alanda toplanır. Bu da kısıtlı bir hareket alanınızın olacağı anlamına gelir.

4. En Az 20 Kişi Kalana Kadar Hayatta Kalma

PUBG’de hızlı sıra atlamanın sırrı bazen ne kadar kişi öldürdüğünüzde değil, ne kadar süre hayatta kaldığınızdadır. Oyunda ne kadar uzun süre hayatta kalırsanız alacağınız puan da o kadar yüksek olur.

5. Öldürme Sayısını Yüksek Tutma

Bu oyunda öncelik güvenliktir. Bu nedenle 20 kişi kalana kadar daha pasif oynamakta fayda vardır. 20 kişi kaldıktan sonra da dışarı çıkıp öldürme sayınızı arttırabilirsiniz.

6. Sona Kalan 10 Kişiden Biri Olma

Daha önce de vurguladığımız üzere ne kadar uzun süre hayatta kalırsanız o kadar yüksek puan alırsınız. Sona kalan 10 kişiden biri olmak, oldukça yüksek bir puan almanızı sağlar.

7. Takım Arkadaşlarını İyileştirme

Takım oyunları, takımınızla birlikte hareket etmenizi gerektiren oyunlardır. Takımınızın bir parçası olan oyunculara ne kadar çok yardım ederseniz oyunun sonunda bunun da o kadar çok faydasını görürsünüz.

8. Ölmek Üzere Olanları Öldürme

İki kişinin çatıştığını mı gördünüz? Başlangıçta pasif kalmaktan yana olabilirsiniz fakat bu fırsatları kaçırmamalısınız. Ölmek üzere olan bir oyuncuyu diğer oyuncudan önce siz öldürürseniz puan da size gelir.

9. TPS Modunu Etkili Kullanma

Yeni oyuncular genellikle oyunun başında kapıların arkasına, merdivenlerden çıkanı direkt vurabileceği yerlerde saklanır. TPS modu ise onları görmenizi sağlar. Bu nedenle evlere girmeden, merdivenleri çıkmadan önce TPS moduna geçmelisiniz.

PUBG düşük FPS sorunuyla mı karşı karşıyasınız? PUBG FPS arttırma yöntemlerini deneyin.

Exit mobile version