PUBG, PS5 ve Xbox için kare hızını artırıyor

PUBG Corp., battle royale atıcısının PS5 ve Xbox oyun konsollarına çıktığı tarihin birinci günü geleceğini duyurdu. Yani PUBG, 10 Kasım’da Xbox Series X ve Xbox Series S konsollarında ve birkaç gün sonra 12 Kasım’da ABD’de PS5 için ve bir hafta sonra 19 Kasım’da İngiltere ve Avrupa’da PS5 için piyasaya sürülecek.

PUBG İLE PS5 KONSOLUNDA 60FPS’YE ÖNCELİK VERİN

Ek olarak, PUBG yeni nesil donanımlardan yararlanacak. Oyunun Xbox Series X sürümü, oyunun Xbox One X yapısını kullanacak. Böylece oynarken sorunsuz bir 60FPS için kare hızına öncelik verebileceksiniz. Bu, kararlı bir 60FPS seçeneği için oyunun PS4 Pro sürümünü kullanan PUBG’nin PS5 sürümü için de aynıdır.

Phasmophobia en çok satanlar listesinde

XBOX SERIES S’TE 30FPS OLACAK

Bununla birlikte, Xbox Series S için aynı şey söylenemez. Microsoft’un daha az güçlü yeni nesil konsolunda PUBG oynuyorsanız, oyunun Xbox One S sürümü şu anda olduğu için 30FPS ile sınırlandırılacaksınız . PUBG Corp., oyunun One S ve Series S sürümlerinin kare hızlarını artırmanın bir yolunu aradıklarını söylüyor.

PUBG Corp, “Zorlu testlerin ardından, oyun performansının son derece akıcı ve istikrarlı olduğunu belirtiyoruz. Daha hızlı yükleme ve yeni neslin gücü sayesinde çok az çerçeve düşüşü veya hiç kare düşüşü olmayacağını söylemekten memnuniyet duyuyoruz. Bizim için bir öncelik. Destekleri için herkese teşekkür etmek istiyoruz.” ifadelerini kullandılar.

PUBG XBOX ONE X VE PS4 PRO İÇİN 60FPS’Yİ TANITMIŞTI

PUBG, Xbox One X ve PS4 Pro için 60FPS seçeneğini daha geçen hafta tanıtmıştı. Oyunun ilk dinamik haritasının PUBG Sezon 9 aracılığıyla tanıtılmasıyla birlikte bu, konsol oyuncularının oyunu 30FPS’nin üzerinde artırılmış bir kare hızında çalıştırabildikleri ilk seferdi.

Hâlâ PUBG savaşını yürütüyorsanız veya oyuna yeni nesilden önce ilk kez girmeyi düşünüyorsanız, daha fazlası için PUBG ipuçları kılavuzumuza gidin.

Exit mobile version