3 Adımda PUBG Mobile Hesap Silme

PUBG Mobile hesap silme işlemini 3 basit adımda gerçekleştirebileceğinizi biliyor muydunuz? Bu adımları takip edin.

PUBG Mobile hesap silme işleminin nasıl gerçekleştirileceğini merak mı ediyorsunuz? Bunu sadece üç adımda gerçekleştirebilirsiniz.

PUBG (Playerunknown’s Battlegrounds) son birkaç yıl içinde oyun sektörünün altını üstüne getirdi. Dünya çapındaki oyuncu sayısı milyonları aştı. Oyuna olan ilgi her geçen gün artmaya devam ediyor. Oyuncu sayısının artması ne yazık ki oyunun huzurlu ortamına da olumsuz etki ediyor.

Sebebiniz ne olursa olsun, PUBG hesabınızı silmek tamamen sizin elinizde fakat bunu gerçekleştirmeden önce şunu bilmelisiniz: Hesabınızı bir kez sildiğiniz zaman onu bir daha almanızın bir yolu yok.

Bunu göze alarak devam etmek istiyorsanız aşağıdaki adımları takip etmelisiniz.

PUBG Mobile Hesap Silme Adımları

PUBG Mobile Hesap Silme Adımları

Yukarıdaki adımları takip ederek PUBG Mobile hesabınızı silme işlemini gerçekleştirdiğiniz zaman önünüze bir bildirim gelecektir. Bu bildirimde hesabınızın 7 gün içinde silineceği belirtilir. Hesabınızı silme işlemine devam ederseniz sizden ekranda gördüğünüz karakterleri kutunun içine aynen yazmanız istenir.

Bu karakterleri kutunun içine yazıp işlemi onayladıktan sonra oyundan çıkma ve geri dönme olmak üzere iki buton ile karşılaşırsınız. Geri dönmeyi seçerseniz hesabınızı silme işlemi iptal olur, oyundan çıkarsanız hesabınız 7 gün içinde silinir.

Bu süre zarfında hesabınıza girmemeniz gerekiyor. 7 günlük süre zarfında küçücük bir hareketlilik olması durumunda silme işlemi iptal olur ve hesabınız silinmez.

PUBG Hesabı Silindikten Sonra Ne Olur?

PUBG hesabı silindikten sonra hesaptaki tüm varlıklar yok olur. Oyunda satın aldığınız silah kaplamalarından tutun da sahip olduğunuz kasaları kaybedersiniz. Silme işleminin ardından aynı e-posta adresini kullanarak yeni bir hesap oluşturabilir ve yeni bir başlangıç yapabilirsiniz.

Hesabınızı sildikten sonra kaybedeceklerinizi göz önünde bulundurarak bu işlemi sadece oyundan vazgeçmişseniz gerçekleştirmenizi öneririz. Hesabınızı ve içindekileri kaybetmek istemiyorsanız hesabınızı silmeyin. Bunun yerine oyunu geçici bir süreliğine telefonunuzdan kaldırabilir ya da oyuna erişmenizi engelleyecek uygulamalar kullanabilirsiniz.

Oyuna bir süre girmezseniz PUBG Mobile ile ilgili olumsuz düşünceleriniz de zaman içinde ortadan kalkacaktır. Geri döndüğünüzde hesabınızı bıraktığınız gibi görmek ise sizi oldukça sevindirecektir.

Exit mobile version