PUBG Mobile Güncelleme Sorunu Nasıl Çözülür?

PUBG Mobile güncelleme sorunu için hangi çözüm yolları uygulanmalıdır? Sorunu çözmenizi sağlayacak bu yöntemleri deneyin.

PUBG Mobile güncelleme sorunu yüzünden oyunu güncelleyemiyor musunuz? Bu, birçok oyuncunun karşılaştığı yaygın bir sorundur. Ne yazık ki birçok oyuncu güncellemeleri genellikle yayımlandıktan bir süre sonra yapma eğilimindedir.

Bu güncellemeler biriktikçe indirme işlemi de uzar. Bu da oyuncuların daha çok veri harcaması gerektiği anlamına gelir. Daha da kötüsü, güncelleme yapamama sorunundan ötürü indirme işlemi yarıda kalabilir.

Bu gibi durumlarla karşılaşmamak için neler yapmanız gerektiğini aşağıdan öğrenebilir, PUBG Mobile’ı eskiden olduğu gibi güncellemeye devam edebilirsiniz.

PUBG Mobile Güncelleme Sorunu İçin Çözüm Yolları

PUBG Mobile Güncelleme Sorunu İçin Çözüm Yolları

1. İnternet Bağlantısını Kontrol Etme

Bu sorunla karşılaşılmasının en olası sebebi, internet bağlantısının iyi olmamasıdır. Özellikle büyük bir güncelleme indiriyorsanız internet bağlantınızın da iyi olması gerekir. Aksi takdirde bu tür sorunlarla karşılaşmanız olasıdır.

Güncellemenin daha hızlı yüklenmesi için Wi-Fi ağına bağlanmayı deneyebilirsiniz. Mobil veri açıkken güncelleme yapıyorsanız indirme süresi uzayabilir.

2. Sunucuların Durumunu Kontrol Etme

PUBG Mobile sunucuları zaman zaman kesintiye uğrayabilir. Kesinti olmasa bile oyun içinde meydana gelen değişikliği test etmek için oyuna girişler bir süre engellenebilir. Bu süre içerisinde oyunu güncellemeye çalışırsanız başarısız bir sonuç elde edebilirsiniz.

3. Cihazı Yeniden Başlatma

Bu tür bir sorunla karşılaşıldığında yapılması gereken işlemlerden biri de cihazı yeniden başlatmaktır. Bu yöntemin işe yaraması size düşük bir ihtimal gibi gelebilir ama yeniden başlatma işlemi, ağ sorunları da dahil olmak üzere birçok sorunun ortadan kalkmasını sağlar. Güncelleme sorununun da bu yöntemle çözülmesi muhtemeldir.

4. PUBG Mobile Ön Belleğini Temizleme

Yeni bir güncelleme yapmadan önce ön belleği temizlediğinizden emin olmalısınız. Bu adımları takip ederek sorunu ortadan kaldırabilirsiniz.

5. Depolama Alanında Yer Açma

PUBG Mobile güncellemeleri özellikle sezon başında oldukça büyük bir boyuta sahip olur. Oyunu güncelleyemezseniz bunun sebebi yeterli kullanılabilir depolama alanına sahip olmamanız olabilir. Depolama alanında yer açmak için kullanmadığınız uygulamaları kaldırmayı deneyin.

Exit mobile version