En İyi 5 PUBG Mobile Emulator

En iyi PUBG Mobile emulator nedir? İşte bilgisayar üzerinden kullanabileceğiniz en başarılı emülatörlerin listesi!

PUBG Mobile emulator, popüler battle royale oyununu bilgisayar üzerinden oynayabilmenizi mümkün hale getirir. En iyi PUBG Mobile emülatör programlarını merak ediyorsanız, aşağıda yer alan listeye göz atabilirsiniz.

PUBG Mobile Emulator Önerileri

  1. Gameloop
  2. Bluestacks
  3. Nox Player
  4. MEmu
  5. LDPlayer

PUBG Mobile Emulator-1

1. Gameloop İndirme Nasıl Yapılır?

Gameloop, PUBG Mobile isimli başarılı battle royale oyununun resmi emülatörüdür. Daha önce Tencent Gaming Buddy olarak bilinen Gameloop’u resmi internet sitesi üzerinden indirebilirsiniz. Oyuncular Facebook, Twitter veya Google Play Oyunlar hesaplarını kullanarak giriş yapabilir.

Gameloop Minimum Sistem Gereksinimleri

2. Bluestacks Nedir, Güvenli mi?

En popüler emülatörler arasında yer alan Bluestacks, oyuncuların battle royale oyununun mobil sürümünü çok pratik ve sorunsuz bir şekilde oynayabilmesini sağlar. Kullanım açısından oldukça basit bir program olan Bluestacks’te Google hesabı ile Google Play Store’da oturum açılabilir.

Bluestacks Minimum Sistem Gereksinimleri

3. Nox Player Nedir, Nasıl İndirilir?

PUBG Mobile emulator programı Nox Player’da bir kontrol düzeni mevcut ancak bu konuda kişiselleştirme olanağı sunulmuş. Bu sayede oyun deneyiminin olumsuz yönde etkilenmesinin önüne geçiliyor. Aynı anda birden fazla oyunu çalıştırabileceğiniz emülatorü resmi web sitesinden indirebilirsiniz.

Nox Player Minimum Sistem Gereksinimleri

4. MEmu Nedir, İndirme Nasıl Yapılır?

Aynı anda iki oyunu çalıştırabilme özelliğine sahip olan MEmu’da klavye, mouse ve koltrolcü desteği bulunuyor. Özellikle düşük donanıma sahip bilgisayarlar için uygun olan program, resmi internet sitesi üzerinden indirilebilir.

MEmu Minimum Sistem Gereksinimleri

5. LDPlayer Nedir, Son Sürüm Nasıl İndirilir?

Bilgisayarda PUBG Mobile oynamak için kullanabileceğiniz LDPlayer’da klavye ve mouse desteği mevcut. Aynı anda birkaç oyunu çalıştırabilmenize imkân veren programda keyifli vakit geçirebilirsiniz. Hizmetin son sürümünü resmi web sitesinden indirebilirsiniz.

LDPlayer Minimum Sistem Gereksinimleri

En iyi 5 PUBG Mobile emulator listesinde yer almayan fakat çok beğendiğiniz bir program var mı? Varsa bu programı yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz. Ayrıca telefon hızlandırma yöntemleri yazımıza da göz atabilirsiniz.

Exit mobile version