PUBG Liyakat Yükseltme Nasıl Yapılır?

PUBG liyakat yükseltme yöntemi arayışında mısınız? Bu rehberde liyakat puanınızı en hızlı nasıl arttıracağınızı öğreneceksiniz.

PUBG Liyakat Yükseltme Nasıl Yapılır?

Liyakat puanı, PUBG Mobile’daki davranışlarınıza ve takım arkadaşınız ile kurmuş olduğunuz sağlıklı iletişiminize göre belirlenen eşleşme deneyimine sahip olmak için sunulan bir sistemdir. PUBG liyakat yükseltme adımlarını takip ederek bu puanı ne kadar yüksek tutarsanız oyunda da o kadar iyi oyuncularla karşılaşırsınız.

Bu puan sisteminin amacı, tüm rahatsız edici davranışlar sergileyen oyuncuları gerçekten oynamak ve eğlenmek isteyen oyuncu topluluğundan uzak tutmaktır.

Eşleşmelerde sizinle aynı liyakat puanına sahip olan oyuncular karşınıza çıkar. Bu nedenle rahatsız edici davranışlar sergileyen, diğer oyunculara rahatsızlık veren oyuncularla mı yoksa keyifli zaman geçirmek amacı ile kendini gerçekten de oyuna adayan insanlarla mı eşleşmek istediğiniz tamamen size kalmıştır.

Daha iyi bir eşleşme istiyorsanız liyakat puanınızı nasıl arttıracağınızı bu rehberden detaylı olarak açıklayacağız.

PUBG Liyakat Yükseltme Yöntemi Nedir?

Bu hayatta kalma oyununda tüm oyuncular, video oyununda sergilediği hareketlere bağlı olarak artabilen ya da azalabilen 100 liyakat puanı ile başlar. Her oyuncu, nerede yaşadığı fark etmeksizin klasik moda sahip oyunlarda iyi davranışlar sergileyerek liyakat puanını arttırabilir.

Hayatta kalma oyununu ne kadar az kişi hayatta kalmışken o kadar yüksek puan alırsınız. Örneğin ilk 10 hayatta kalan oyuncunun arasında yer alırsanız 3 puan elde edersiniz. Siz öldüğünüzde hayatta kalan oyuncu sayısının ne kadar yüksek olduğuna bağlı olarak bu puan azalır.

Oyunda liyakat puanını arttırmanın tek yolu bu şekildedir fakat puan arttırmanın aksine puanınızın azalmasına neden olabilecek birçok faktör bulunuyor. Bunlara oyun içinde ne kadar çok dikkat ederseniz liyakat puanınızı kaybetme ihtimaliniz de o kadar düşer:

Exit mobile version