PUBG Haritaları ve Loot Yerleri

PUBG haritaları ile oyunculara geniş bir seçenek yelpazesi sunuyor ve bu haritalarda bazı noktalara çok dikkat etmelisiniz.

PUBG Haritaları ve Loot Yerleri

PUBG haritaları bakımından oyunculara eşsiz bir oyun deneyimi sağlıyor. Oyunda Erangel ve Miramar başta olmak üzere oynanabilecek çok sayıda harita seçeneği bulunuyor.

Bu haritaların her birinde dikkat edilmesi gereken bazı noktalar var. Örneğin loot için harika fakat oyuncuların büyük bir kısmı tarafından iniş bölgesi olarak seçilmesinden ötürü riskli bölgeleri mutlaka bilmek gerekiyor.

PlayerUnknown’s Battlegrounds haritaları hakkında yeterince bilgi sahibi olmak, oyunda hayatta kalan son kişi olmakta büyük rol oynuyor. Bu nedenle aşağıda yer alan listedeki haritaları tek tek incelemelisiniz.

PUBG Haritaları Listesi

PUBG oyununda oynanabilen haritalar bu şekildedir. Gelin, bu haritalara bir de yakından bakalım.

Erangel

Erangel, 8×8’lik kurgusal bir adadır. Hareket edilebilecek alan bakımından diğer haritalara kıyasla daha keyifli bir oynanış sunuyor. 100 kişinin eş zamanlı olarak birbirine karşı kıyasıya mücadele verebileceği haritadaki en çok ganimet toplanabilecek loot noktaları şu şekildedir:

Miramar

Miramar, PUBG’de oynanabilen ikinci haritadır. Erangel haritasının aksine bu haritada biraz daha farklı yöntemler izlemek gerekiyor. Ganimet bakımından zengin loot noktaları şunlardan oluşuyor:

Sanhok

Sanhok haritası, diğer haritalara göre biraz daha küçüktür. Bu da oyuncuların çatışmaya başlayacağı sürenin daha da daralmasına neden oluyor. Haritanın loot açısından en gözde yerleri şu şekildedir:

Exit mobile version