En İyi PUBG Benzeri Oyunlar (PC/Android/iOS)

En iyi PUBG benzeri oyunlar listesinde hangi yapımlar yer almaktadır? İşte birbirinden başarılı video oyunları!

En iyi PUBG benzeri oyunlar neler? Tüm dünyada çok popüler olan PUBG’ye alternatif bir oyun arıyorsanız, hazırladığımız PUBG gibi oyunlar listesine göz atabilirsiniz. Listede yer alan yapımlar, rastgele sıralanmıştır.

PUBG Benzeri Oyunlar Listesi

PUBG benzeri oyunlar-1

1. Fortnite

Epic Games tarafından geliştirilen Fortnite, tüm dünyada çok büyük bir popülerliğe sahip battle royale oyunudur. Başarılı craft sisteminin yer aldığı yapımda tıpkı diğer battle royale oyunlarında olduğu gibi hayatta kalan son kişi olmaya çalışıyorsunuz.

Fortnite PC, Android ve iOS platformları için geliştirildi fakat Epic Games’in kendi ödeme sistemini eklemesi sonucunda oyun, Google Play Store ve App Store üzerinden kaldırıldı. Oyunun Android ve PC sürümüne resmi Epic Games sitesi üzerinden erişebilirsiniz.

2. Call of Duty: Mobile

Android ve iOS için geliştirilen Call of Duty: Mobile’ın çok oyunculu modları arasında battle royale da bulunmaktadır. Karakter özelleştirme desteğine sahip olan yapımın grafikleri de çok kalitelidir. Oyun ayrıca başarılı oynanış mekaniğine sahiptir.

3. Warzone

Raven Software ve Infinity Ward tarafından geliştirilen Warzone, PC oyuncuları arasında çok büyük bir popülerliğe sahiptir. Hayatta kalan son kişi olmaya çalıştığınız yapım 150 oyuncuya kadar destekler. Oyunu ücretsiz olarak indirip oynayabilirsiniz.

4. Garena Free Fire

111 Dots Studio tarafından geliştirilen Garena Free Fire, çok başarılı bir PUBG alternatifidir. Android ve iOS platformlarında yer alan yapımda toplamda 50 kişi hayatta kalabilmek için mücadele eder. Sesli sohbet özelliğine sahip olan oyundaki maçlar genellikle 10 dakika civarı sürer.

5. CRSED: F.O.A.D.

Ücretsiz battle royale oyunu CRSED: F.O.A.D., Darkflow Software tarafından geliştirildi. Hayatta kalmak için mücadele ettiğiniz yapımda jetpack ve araç kullanabilirsiniz. Yayımcılığını Gaijin Entertainment’ın yaptığı oyun kaliteli grafiklere sahiptir.

6. Apex Legends

Çeşitli karakterlerin yer aldığı oyunda her karakterin farklı özelliği bulunmaktadır. Çok büyük bir popülerliğe sahip olan yapımda oyuncular bir haritaya atlar ve hayatta kalan son kişi olmaya çalışır. Kaliteli grafikleri ile dikkat çeken Apex Legends’ta takım oyunu çok önemlidir.

7. Zooba

Hızlı oynanış yapısına sahip olan Zooba’da eğlenceli zaman geçirebilirsiniz. Kaliteli grafiklere sahip olan oyunda 20 oyuncu mücadele eder. Karakter özelleştirme desteğinin yer aldığı yapımda 20’den fazla karakter bulunmaktadır.

En iyi PUBG alternatifi oyunlar listesinde yer almayan fakat çok beğendiğiniz bir yapım var mı? Varsa bu oyunu yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz. Ayrıca en iyi hayatta kalma oyunları listesine göz atabilirsiniz.

Exit mobile version