PUBG: Battlegrounds Oyunu Ücretsiz Oluyor

PUBG: Battlegrounds oyununun oynaması ücretsiz oluyor. PlayerUnknown's Battlegrounds 12 Ocak'tan itibaren ücretsiz olacağını duyurdu.

Türü popülerleştiren orijinal battle royale oyunlarından biri olan PUBG: Battlegrounds, 12 Ocak 2022’de ücretsiz oynanabilen bir modele geçiyor. The Game Awards sırasında duyurulan bu haber, oyunun erken erişime açılmasından beş yıl sonra geliyor. 12 Ocak’tan itibaren The Game Awards 2021’de duyurulan oyun iki katmana sahip olacak. Çoğu oyun özelliğine erişim sunan ücretsiz bir “Temel Hesap”; 12,99 dolar karşılığında dereceli modu da dahil olmak üzere daha fazlasını sunan “Battlegrounds Plus”. Daha önce oyun için ödeme yapmış olanlar otomatik olarak Battlegrounds Plus’ın bir parçası olacaklar.

Battlegrounds Plus avantajlarının tam listesi:

Oyunu daha önce satın alıp Plus’a yükseltilenler; ayrıca Battle-Hardened kostüm dış görünümü seti, Shackle ve Shanks Legacy Pan ve Battle-Hardened Legacy isim levhasını içeren bir “Özel Hatıra Paketi” alacaklar.

Önceki haftalarda geliştirici Krafton, oyunun yeni sürümünü denemek için bir ön kayıt web sitesi açıyor. Ayrıca ücretsiz oyun içi öğeler kazanmanıza olanak tanıyan başka etkinlikler de yer alıyor.

PUBG, son yıllarda oyun pazarına hakim olan çılgınca başarılı battle royale oyunları dalgasında ilk sırada yer aldı. Erken erişimden çıktığında 9,5/10’luk bir incelemeyle ödüllendirildi. O zamandan beri güçlenerek, Dead Space’in yaratıcısından bir korku oyunu ve Netflix’in Castlevania’sının yapımcısından bir TV şovu içeren bir evren ortaya çıkardı.

PUBG: Battleground Önemli Ölçüde Büyüdü

Krafton CEO’su CH Kim; “Oyun, yaklaşık beş yıl önce erken erişime getirdiğimizden bu yana önemli ölçüde büyüdü. Oyundaki en iyi değerlerden birini sunduğuna inanıyoruz. Oyunun sekiz benzersiz haritası, sürekli güncellenen özellikleri olsun; F2P’ye geçiş, hem yeni hem de deneyimli oyuncuların seveceği içeriklerle PUBG IP’nin kapsamını genişletme yolculuğumuzun bir sonraki adımıdır.” dedi.

Krafton yaratıcı yönetmeni Dave Curd The Verge’e verdiği demeçte; “PUBG: Battlegrounds, piyasaya sürülmesinden bu yana 75 milyon kopya satarak şiddetli rekabete rağmen popülerliğini koruyor. Ve mobilde PUBG, piyasadaki en büyük serilerden biridir. Oynaması ücretsiz PUBG Mobile 1 milyardan fazla indirildi. Krafton kısa süre önce ikinci bir ücretsiz oynanabilen mobil PUB oyunu PUBG: New State’i piyasaya sürdü.” demişti.

Exit mobile version