PUBG Arkadaş Silme Nasıl Yapılır?

PUBG arkadaş silme adımlarını mı arıyorsunuz? Bu adımları takip ederek herhangi bir oyuncuyu arkadaşlıktan çıkarabilirsiniz.

PUBG Arkadaş Silme Nasıl Yapılır?

PUBG arkadaş silme hakkınızı kullanarak sizi rahatsız eden insanları arkadaşlıktan çıkarabilirsiniz. Facebook’ta olduğu gibi PlayerUnknown’s Battlegrounds’ta da bir oyuncu başka bir oyuncuya istek gönderebiliyor. Diğer oyuncu kendisine gelen isteği eğer kabul ederse iki oyuncu arkadaş olabilir.

Oyun içinde tanımadığınız insanları arkadaş olarak eklemek ve onlarla sürekli oyuna girmek isteyebilirsiniz. Bu çoğu oyuncunun yaptığı bir eylemdir ancak tanımadığınız insanları eklemek size birtakım sorunlar da yaşatabilir. Örneğin bu oyuncular sizi sürekli olarak rahatsız edebilir.

PUBG Mobile geliştiricileri, bu tür olasılıkları göz önünde bulundurarak oyunculara bir de arkadaşlıktan çıkarma seçeneği sunmuştur. Oyuncu eğer başkası tarafından siber zorbalığa maruz kalırsa o oyuncuyu arkadaşlıktan çıkarabilir. Bu durumda arkadaşlıktan çıkardığı kişi artık kendisi ile iletişime geçemez.

Peki, PUBG Mobile’da bir oyuncuyu arkadaşlıktan çıkarmak ya da PUBG Mobile’da toplu arkadaş silmek için hangi adımlar izlenmelidir? Bunun için aşağıda yer alan adımları takip edebilirsiniz.

PUBG Arkadaş Silme Adımları

Ne yazık ki bir oyuncunun arkadaş listesine ekleyebileceği kişi sayısı sınırlıdır. Bu limiti aşmak için kullanılabilecek bir hile yoktur. Sınırı aşanların yeni arkadaş eklemesi için öncelikle mevcut arkadaşlarının arasından birilerini çıkarması gerekiyor.

PUBG Mobile geliştiricileri, oyunculara yeni arkadaşlar eklemeleri için mevcut arkadaşlarından bazılarını listeden çıkarmasına izin veriyor. Yukarıda yer alan adımları takip ederseniz siz de mevcut arkadaşlarınızın arasından artık aktif olmayan ya da sizinle oyuna girmeyen kişileri çıkarabilirsiniz.

PUBG Mobile, dünya çapında en çok oynanan battle royale oyunlarından biridir. Son birkaç yıl içinde daha da popüler hâle geldi. Oyuna getirilen her yenilik, video oyununu oynayan oyuncuların oyunu giderek daha çok oynamasını sağladı. Siz de bu sürekli büyüyen toplulukta sayısız arkadaş edinebilirsiniz.

Exit mobile version