PUBG 60 FPS Veren Telefonlar Neler?

PUBG 60 FPS veren telefonlar ile daha akıcı bir oyun deneyimine sahip olmak istiyorsanız bu telefonları satın almak isteyebilirsiniz.

PUBG 60 FPS Veren Telefonlar Neler?

PUBG 60 FPS veren telefonlar özellikle daha sorunsuz bir oyun deneyimi elde etmek isteyen mobil oyuncuların arasında yoğun talep görüyor. FPS, saniyedeki kare sayısı anlamına gelir. Bir oyunda aldığınız FPS zannettiğinizden çok daha fazla öneme sahiptir.

PUBG gibi bir video oyununda 15 ve altında FPS alırsanız oyunda sık sık donma, takılma gibi sorunlar yaşayabilirsiniz. 60 FPS size çok akıcı bir oyun deneyimi yaşatmasa da en azından oyunu takılmadan oynamanıza yardımcı olur. Bu nedenle doğru telefonu aldığınızdan emin olmalısınız.

Peki, PUBG: Battlegrounds’ta 60 FPS almak isteyen bir oyuncu hangi akıllı telefonu almalıdır? Seçeneklerinizi öğrenmek için aşağıdaki listeyi gözden geçirebilirsiniz.

PUBG 60 FPS Veren Telefonlar

PUBG oyununda 60 FPS almak için alınabilecek en iyi telefonları sıraladıktan sonra şimdi bunların özelliklerini tek tek inceleyelim.

Samsung Galaxy S21 FE 5G Özellikleri

Poco F5 Pro Özellikleri

Samsung Galaxy A54 Özellikleri

Xiaomi 12T Özellikleri

Realme GT2 Pro Özellikleri

Bu rehberde PUBG 60 FPS alan telefonlar listesi hazırladık. Peki, popüler battle royale oyununu hangi telefonda oynuyorsunuz? Telefonunuzun oyun performansından memnun musunuz? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version