PS Plus Şubat 2022 Oyunları Açıklandı

Şubat 2022 için ücretsiz PS Plus oyunları açıklandı. EA Sports UFC 4, Planet Coaster ve Tiny Tina's Assault on Dragon Keep Şubat ayında geliyor.

Sony, aboneler için Şubat 2022 ayı için ücretsiz PS Plus oyunlarını duyurdu. Yolda üç oyun var. Bunlar EA Sports UFC 4, Planet Coaster: Console Edition ve Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-Shot Adventure olacak. Üçü de 1 Şubat Salı gününden itibaren ayın ilk PlayStation Store yenilemesiyle birlikte gelecek.

EA Sports UFC 4, orijinal olarak 2020’de piyasaya sürülen EA’nın MMA serisindeki en son giriştir. Planet Coaster: Console Edition, hayallerinizdeki bir fantezi parkını yaratmanıza izin veren bir park inşa etme oyunudur. Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-Shot Adventure Borderlands 2’den fantezi savaşlar ve işbirliği içeren bağımsız bir kampanyadır. PS Plus’a Mart 2022’de Tiny Tina’s Wonderlands’in hemen önünde geliyor.

Ocak ayının bitmesine sadece birkaç gün kala, bu ayın PS Plus bedavalarını süresi dolmadan hemen alın. Bunlar arasında Persona 5 Strikers, Dirt 5 ve Deep Rock Galactic bulunur.

Diğer yandan bazı analistler, Microsoft’un önerdiği Activision Blizzard’ı satın alma teklifine yanıt olarak; Sony’nin EA, Take-Two veya Ubisoft gibi şirketleri satın almak için bir oyun oynayabileceğine inanıyor.

PS Plus Şubat 2022 Ücretsiz Oyunları

PS Plus Şubat oyunları aşağıdaki gibidir. Bu oyunları 1-28 Şubat tarihleri arasında platformdan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

EA Sports UFC 4 — PS4
Planet Coaster: Console Edition — PS5
Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-Shot Adventure — PS4

PS Plus Şubat Oyunları Hakkında Bilgiler

Frontier Developments’tan Planet Coaster: Konsol Sürümü; kendi hız trenleriyle dolu parkınızı tasarlamanın ve çalıştırmanın heyecanını PS5’e getiriyor. Tomurcuklanan eğlence parkı yaratıcıları, arabalar, tesisler ve manzara dahil olmak üzere; 700’den fazla önceden yapılmış nesneye sahiptir. Park tasarımcıları misafirlere hitap etmek, fiyatları belirlemek, yeni cazibe merkezleri kurmak ve genellikle her şeyi çalışır. Ayrıca karlı tutmak zorunda kalacaklar.

Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-Shot Adventure; 2013’ün Borderlands 2’si için benzer bir ismin kampanya eklentisinin bağımsız versiyonudur.

2020’de piyasaya sürülen UFC 4, markanın karma dövüş sanatları aksiyonunu PS Plus aboneleriyle buluşturuyor. Oyuncular, dövüşçüler yaratıp özelleştirebilirsiniz. Ayrıca oyunun kariyer modunda rütbe atlayabilirsiniz. Hatta çevrimiçi olarak diğer UFC meraklılarıyla boğuşabilirsiniz.

Planet Coaster: Console Edition, Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep ve UFC 4, 28 Şubat’a kadar PS Plus üzerinden indirme şansınız var.

Exit mobile version