PS Plus Ocak Ayı Oyunları Sızdırıldı

PS Plus Ocak ayı oyunları sızdırıldı. Buna göre, DIRT 5,Deep Rock Galactic ve Persona 5 ücretsiz olacak.

Fransız forumu Dealabs, yine gelecek ayın PlayStation Plus oyunlarını vaktinden çok önce sızdırdı. Site, hizmete dahil olan PS5, PS4 oyunlarını temel olarak altı ay boyunca bildi. Bir kez daha sahneye çıkan Dealabs, PS Plus Ocak 2022 oyunlarını da sızdırdı. Önümüzdeki ay Sony tarafından aboneleri memnun edeceğini düşündüğümüz oyunlar ücretsiz olacak. Dealabs’a göre, Ocak 2022 PS Plus programı şunlardan oluşuyor:

DIRT 5 (PS5, PS4)
Deep Rock Galactic(PS5, PS4)
Persona 5 Strikers (PS4)

Deep Rock Galactic

Deep Rock Galactic sert uzay Cücelerinin, %100 yok edilebilir çevrelerin, yöntemsel oluşturulmuş mağaraların ve uzaylı canavarlardan sonsuz sürülerin olduğu bir co-op birinci bilim kurgu FPS oyunudur.

4 Özel Sınıf

İş için doğru sınıfı seç. Nişancı olarak düşmanlarını biç, İzci olarak keşif yap ve mağaraları aydınlat. Sondajcı olarak sert kayaları del. Ya da Mühendis olarak savunma yapıları ve kuleler ile takıma destek ol.

Her Şeyi Yok Et

Hedefine ulaşmak için çevrendeki her şeyi yok et. Belirlenmiş bir yol yok, yani görevi kendi yönteminle bitirebilirsin. Amacına doğru dümdüz kaz ya da çevreni keşfetmek için karmaşık yollardan bir ağ yap — seçim senin. Ama dikkatli ilerle, bir uzaylı sürüsüne hazırlıksız şekilde yakalanmak istemezsin!

DIRT 5

DIRT 5, kendinden önceki oyunlara ve serinin ruhuna özellikle saygı duyuyor. Fakat DIRT efsanesinde yeni çığır açıyor. Bu en cesur ve en iddialı DIRT oyunu. Yeni özellikler, yaratıcı yenilikler ve eşsiz bir bakış açısı, DIRT 5’in off-road yarışı, tarzı ve kültürü için bir merkez haline gelmesini sağlıyor. Burada sürekli öne çıkan anlarda rol oynayabilirsin.

Küresel Sahnede İlklere İmza At

Dünyada bir yolculuğa çık ve etkileyici, dinamik ortamlarda farklı 10 küresel konumdaki 70’in üzerinde eşsiz rotada yarış. New York’taki donuk East River’da yarışmak, Brezilya’da Kurtarıcı İsa heykelinin altında rakiplerini sollamak, Norveç’teki Kutup Işıklarında parlamak, rakipleri alt etmek, araziler ve sürekli değişen aşırı şartlar. Hepsi ve daha fazlası seni bekliyor.

Persona 5 Strikers

Fantom Hırsızlara katılın ve Japonya’daki yolsuzluğa karşı savaşın. Yakın arkadaşlarla çıkılan bir yaz tatili bir anda çarpık bir gerçekliğin ortaya çıkmasıyla allak bullak olur; gerçeği ortaya çıkarın ve krizin merkezinde hapsedilenlerin kalplerini kurtarın!

Exit mobile version