PS Plus Mart 2021 ücretsiz oyunları açıklandı: Final Fantasy VII Remake bombası…

Tipik olarak Sony, tatil sezonu hariç her ayın son Çarşamba günü önümüzdeki ayın PS Plus oyunlarını açıkladı ve Final Fantasy VII Remake oyunuyla bombayı patlattı. Çarşamba akşam üzerine doğru Sony, Mart için PS Plus açıklaması yapılmamıştı. Bazıları bunun 25 Şubat Perşembe günü State of Play’de yapılacağını düşündü, ancak orada da gösterilmedi. Yine de beklemeye değmiş gibi görünüyor.

Mart 2021’de çıkacak PS Plus oyunları arasında Final Fantasy VII Remake, PS5 oyunu Maquette, Remnant from the Ashes ve Farpoint VR yer alıyor. Bu oyunların her biri kendi başlarına ilginç, ancak FF7 Remake büyük bir uyarı ile geliyor: 2 Mart’ta satışa sunulacak.

Nintendo yeni RPG Pokemon Legends: Arceus oyununu duyurdu

PS PLUS MART 2021 ÜCRETSİZ OYUNU FINAL FANTASY VII REMAKE OYUNUNU PS5’TE OYNAMAK İÇİN SATIN ALMALARI GEREKİYOR

Açıkçası, büyük çekiliş, Final Fantasy 7 Remake’in manşet olması. Square Enix dün, oyunun PS5 yükseltmesi, Yuffie DLC ve “demake” Ever Crisis ve battle royale oyunu Final Fantasy 7: The First Soldier gibi yan mobil oyunlara kadar birçok Final Fantasy 7 oyununu kapsayan bir açıklama yaptı. FF7 Remake’in PS4 sahipleri, DLC olmasa da PS5 yükseltmesini ücretsiz olarak alabilecekler. Ancak bu yalnızca onu satın alanlar için geçerli… Oyunun PS Plus sürümü PS5’e yükseltilmeyecek. Bu yüzden oyuncuların PS5 sürümünü oynamaları için 70 dolar gibi bir ücret ödemeleri gerekiyor.

Diğer üç oyun kendi başlarına ilginç: Maquette, bir lansman günü oyunu olarak PS5 sahiplerine veriliyor. Maquette, herkesin çayı olmayabilecek yinelemeli bir bulmaca oyunudur. Ancak PS5 zihniyle tasarlanmış ve ücretsizdir. Remnant: From the Ashes, bazen “Silahlı Karanlık Ruhlar” olarak anılır. Bu biraz indirgeyici olsa da, Remnant kendi başına iyi bir oyun ve herhangi bir üçüncü şahıs nişancı hayranının kontrol etmesi gereken bir oyundur. Üstelik Farpoint VR da var. VR henüz çok popüler olmasa da, bir VR oyununun hizmete girmesi özel bir durumdur.

PS PLUS MART 2021 ÜCRETSİZ OYUNLARI NE ZAMAN ALMAYA BAŞLANACAK?

Bu oyunlar 2 Mart’ta satışa sunulacak ve Nisan ayına kadar devam edecek. Hayranlar ayrıca ay boyunca Destruction AllStars’ı da talep edebilecekler. Yakın zamanda açıklandığı gibi, Oddworld: Soulstorm o zaman Destruction AllStars’ın yerini alacak gibi görünüyordu. Ancak her iki durumda da abonelerin Şubat 2020’nin oyunlarını talep etmek için 2 Mart’a kadar süreleri var: Concrete Genie ve Control: Ultimate Edition.

Bu oyunları almak için bir PS Plus aboneliği gereklidir.

Exit mobile version