PS Plus Deluxe ve Extra için Şubat Oyunları

PS Plus Deluxe ve Extra için şubat ayında oynayabileceğiniz oyunlar açıklandı. İşte açıklanan o oyunlar.

Sony, PS Plus Extra ve Deluxe için bu ayın oyun serisini aıkladı. Şubat 2023 için Extra ve Deluxe serisi, hayranların en sevdiği bazı birinci taraf ve üçüncü taraf oyunlarını içeriyor. Bu koleksiyondaki bazı oyunlar arasında Horizon Forbidden West, Resident Evil 7 Biohazard, Borderlands 3, The Quarry, Outriders gibi oyunları içeriyor. Aynı zamanda tüm PS Plus aboneleri de bu oyun Essential seviyesindeki oyunları da talep etmek haklarına sahipler. Gelin tüm detaylara birlikte göz atalım.

Sony, PS Plus Extra ve Deluxe seviyeleri için bu ayın oyun serisini duyurdu. Şirket daha önce Şubat ayı için de tüm bu ay boyunca talep edilebilecek PS Plus Essential oyunlarını duyurmuştu. Şubat ayının PS Plus koleksiyonu, PS5 ve PS4 oyuncuları için harika oyunlar içeriyor. Extra veya Deluxe aboneleri, bu ay Horizon Forbidden West, The Quarry, Outriders ve diğerlerine erişim elde edecek. Sony, bu oyunların PS Plus aboneleri için ne zaman talep edilebileceğini de açıkladı.

Şubat ayının PS Plus Deluxe ve Extra oyunları 21 Şubat’ta eklenecek.

İşte Bu Ayın Tüm PS Plus Deluxe ve Extra Oyunları

Bu oyunların dışında tüm PS Plus abonelerinin oynacağı bazı Essential abonelik oyunları da bulunuyor. Bu oyunlar arasında Destiny 2’s expansion Beyond Light (PS4, PS5), Evil Dead: The Game (PS4, PS5), Mafia: Definitive Edition (PS4) ve OlliOlli World (PS4, PS5) genişlemesi de yer alıyor.

Yeni PS Plus Oyunları, Sony’nin PS5 PS Plus Collection’ı Mayıs 2023’te kaldıracağını açıklamasından sonra geldi.

PS Plus Koleksiyonu, PS Plus’a abone olan PS5 oyuncuları için ücretsiz bir birinci taraf ve üçüncü taraf oyun kataloğu sunar. Koleksiyon, The Last of Us Remastered, Uncharted 4: A Thief’s End, Ratchet & Clank, God of War, Bloodborne ve diğerleri gibi harika oyunlar içeriyor. PS Plus aboneliği olan PS5 oyuncuları, bu oyunları 9 Mayıs’a kadar talep edebilir.

PlayStation Plus Extra’nın Ayrıcalıkları

PlayStation Plus Deluxe’ün Ayrıcalıkları

Exit mobile version