PS Plus Aralık 2021 Oyunları Belli Oldu

Her ay kullanıcılarına yeni oyunlar hediye eden PlayStation Plus'ın Aralık ayında vereceği oyunlar belli oldu.

Milyonlarca kullanıcısı olan PS Plus, Kasım ayında oyuncularına PlayStation 5’te First Class Trouble ve Knockout City, PlayStation 4’te First Class Trouble, Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning ve Knockout City PlayStation VR’da ise The Persistence,The Walking Dead: Saints & Sinners ile Until You Fall oyunlarını vermişti.

PS Plus’ın Aralık ayı için de vereceği oyunlar özellikle merakla bekleniyor. PS Plus‘ın son olarak Aralık ayında oyunlarının It Takes Two, Curse of the Dead Gods, Mafia: Definitive Edition olması muhtemel . Ancak bu bilgiler henüz resmileşmedi. İşte PS Plus’ın Aralık ayında vermesi beklenen oyunları:

It Takes Two (PS5)

26 Mart’ta piyasaya çıkan It Takes Two’nun geliştiriciliğini Hazelight Studios, üstelik yayımcılığını Electronic Arts yaptı. Oyunun baş rolünde küçük birer çocuk oyuncağına dönüşen kavga eden bir anne baba yer alıyor. Bu nedenle It Takes Two, eğlenceli oyunları sevenler için oldukça ideal.

Curse Of The Dead Gods (PS4)

3 Mart 2020 yılında satışa çıkarılan Curse of the Dead Gods’ın, önümüzdeki ay PS Plus’ın ücretsiz verdiği oyunlar arasında olması muhtemel. Oyun, oyuncuların şöhret ve şan ararken çok çeşitli mezarlara, tapınaklara ve mağaralara inmelerine izin veriyor. Oyuncular ayrıca her bölümde farklı silahlar kullanarak heyecanı yüksek seviyelerde yaşıyor.

Mafia: Definitive Edition (PS4)

2020 yılında piyasaya çıkan Mafia: Definitive Edition, birçok platformda oyunseverlerin gözdelerinden olmuştu. Aksiyon türündeki bu oyun 1930’lu yıllarda geçiyor ve zamanın çetelerini konu alıyor. Genç bir mafyanın hikayesini anlatan Mafia, aksiyon oyuncularını çok sevindirecek türden.

Ps Plus Üyelik Ücretleri

Teknoloji severlerin ve konsol kullanıcılarının PS Plus’ta seçebilecekleri üç üyelik türü vardır. Bunlar 1 ay, 3 ay ve 1 yıldır. Dilediğinizi seçebilir ve bu sürelerde oyun keyfini çıkarabilirsiniz. Kredi kartınızla yapacağınız alışverişlerde otomatik olarak uzatmayı aktif ederseniz ekstra bir işlem yapmanıza gerek kalmaz. Aksi takdirde her süreç bitiminde yeni bir giriş yapmanız gerekmektedir.  Bunun yanında yıllık üyelik, 3 aylık ve 1 aylık paketlere göre daha avantajlıdır. Üyeliğinizi 1 yıllık seçerseniz 3 aya göre yüzde yüzde 40, 1 aya göre ise üstelik  yüzde 50 avantaj sağlayabilirsiniz.

1 yıllık üyelik ücreti: 240,00 TL
3 aylık üyelik ücreti: 100,00 TL
1 aylık üyelik ücreti: 40,00 TL

Exit mobile version