Prison Architect GOG’un kış indiriminde!

Prison Architect, kendi kişisel hapishanenizi inşa etmek ve işletmekle ilgili bir oyundur. Bu oldukça tatsız bir ihtimal gibi görünse de aslında çok iyi bir oyun. Chris % 87’sinde “karmaşık, zorlayıcı ve acımasızca tatmin edici bir simülatör” olarak nitelendirdi. Ayrıca insanlık durumunun karmaşıklıkları ve memnuniyet ile mutluluk arasındaki ince, ara sıra kanlı çizgi hakkında bazı değerli dersler aldı.

Henüz denemediyseniz, şimdi GOG 2020 Kış İndirimi’ni başlatmak için hediye ettiği Prison Architect oyununu şimdi bir kuruş harcamadan deneme fırsatınız var. Bunun için yapmanız gereken GOG’a giderek gerekli yeşil düğmeleri tıklayıp, sihir gibi oyunu kitaplığınıza eklemektir.

Spelunky 1 & 2, 2021 yazında Nintendo Switch’e geliyor

Prison Architect, 19 Aralık TSİ 09.00’a kadar geçerli olacak, ancak GOG Kış İndirimi 4 Ocak’a kadar devam edecek. Bir dizi yeni ve eski oyun için oldukça iyi fırsatlar sunuyor. En yeni veya en popüler oyunlarla dolu değildir. Ancak daha az maliyetli bir sürü iyi şey bulacaksınız. Outlast: Whiteblower (1 dolar), Tooth and Tail (2 dolar), Deus Ex: Human Revolution Director’s Cut (2.50 dolar), We Are the Dwarves (2 dolar) ve kişisel bir favori olan Shadowgrounds (evet, eski, ama çok iyi) 1 dolar fiyat etiketiyle sahip olabilirsiniz.

“Yeni şeyler” bölümü, her ikisi de yüzde 50 indirimli Control ve The Outer Worlds, yüzde 33 indirimli Wasteland 3, yüzde 40 indirimli Disco Elysium, yüzde 30 Iron Harvest ve yüzde 20 indirimli Serious Sam 4 Deluxe Edition içerir.

İndirimde veya GOG’un başka hiçbir yerinde görmeyeceğiniz bir oyun, mükemmel indie korku oyunu Devotion’dır. Çin başkanı Xi Jinping’in hafif bir oyun içi hareketinin ortaya çıkmasının ardından 2019’un başlarında Steam’den kaldırıldı. GOG, bugün erken saatlerde 18 Aralık’ta vitrini aracılığıyla satışa geri döneceğini duyurdu. Ancak bu kararı çok hızlı bir şekilde tersine çevirdi. GOG’a göre, tersine çevirme “oyunculardan çok sayıda mesaj aldıktan sonra” gerçekleşti.

Exit mobile version