Prince of Persia Remake’in tanıtım tarihi açıklandı: 10 Eylül

İlk kez 1989 yılında Apple II bilgisayar için üretilen ve geçen yıllar içinde gelişerek pek çok farklı versiyonu çıkan Prince of Persia‘nın yeni ve en son sürümü konusunda yeni bir iddia ortaya atıldı. Oyunun yapımcısı olan Ubisoft tarafından herhangi resmi bir açıklama yapılmamış olmasına karşın, Bloomberg yazarlarından Jason Schreier, yer aldığı bir podcastte Prince of Persia Remake sürümünün bu hafta gerçekleştirilecek Ubisoft Forward etkinliğinde tanıtılacağını öne sürdü.

Prince of Persia hayranları tarafından uzun süredir beklenen Remake sürümün, geçmişteki hangi oyundan yapılacağı henüz belli olmasa da, bu sorunun yanıtının da 10 Eylül Perşembe günü Türkiye saatiyle 22.00’de başlayacak olan Ubisoft Forward etkinliğinde verilmesi bekleniyor.

2020 sonunda piyasaya çıkması bekleniyor

Oyun meraklıları, Ubisoft’un tam anlamıyla ser verip sır vermediği oyunun çıkış tarihini de yine büyük forumlardaki sızıntılar sayesinde öğreniyor. Reddit’te yer alan bir iddiaya göre Prince of Persia Remake, 2021’e kalmadan bu yılın sonuna doğru oyunseverlerle buluşacak.

Exit mobile version