Pokemon Scarlet ve Violet 5 Yepyeni Pokemon’u Tanıttı

Pokemon Company, yaklaşmakta olan Pokemon Scarlet ve Violet oyunu için yeni bir fragman yayınladı ve süreçte 5 yeni Pokemon ortaya çıkardı.

Pokemon Scarlet ve Violet ilk olarak, yeni başlayanların hemen sonunda açıklandığı, esas olarak geri dönen Pokemon’u sergileyen bir fragmanla ortaya çıktı. En yeni Pokemon Scarlet ve Violet fragmanı, kutu resminde yer alacak iki efsanevi Pokemon da dahil olmak üzere, bu yıl yeni oyunlar piyasaya çıktığında eğitmenlerin koleksiyonlarına ekleyebilecekleri beş yepyeni Pokemon daha ortaya koyuyor.

5 Yeni Pokemon Scarlet ve Violet ile Ortaya Çıktı

En son Pokemon Scarlet ve Violet fragmanında görülen ilk yeni Pokemon, Elektrik tipi bir Pokemon olan Pawmi’dir. Pikachu’dan beri, Pokemon oyunları her nesilde genellikle sevimli görünümlü kemirgen yaratıklara sahipti. Görünüşe göre Pawmi yeni oyunlarda bu rolü dolduracak. Fragmanda Pawmi, yeni oyunlarda rakip karakter olarak görünen Nemona tarafından kullanılıyor. Ancak bu yazının yazıldığı sırada kişiliği hakkında pek bir şey bilinmiyordu.

Fragman daha sonra Pokemon eğitmenlerini Pokemon Scarlet ve Violet’in açık dünyasını çeşitli ortamlarda keşfediyor. Bir Pokemon eğitmeni, bir tarlada takıldığı görülebilen Smoliv adlı yeni bir Grass/Normal tipi Pokemon’a gizlice yaklaşırken gösteriliyor. Eğitmen, Smoliv’i Poke Ball’da başarılı bir şekilde yakalamayı başarıyor. Ancak hiçbir savaş gösterilmiyor.

Lechonk ve Quaxly de Yeni Gelenler Arasında…

Pawmi ve Smoliv tanıtıldıktan kısa bir süre sonra fragman, bir Pokemon eğitmeni vahşi doğada karşılaştığında yalnızca 2. seviyede olan Normal tip bir domuz Pokemon olan Lechonk adlı yeni bir Pokemon ile erken oyun karşılaşmasını gösteriyor. Fragman yeni oyunlarda yer alacak diğer Pokemon’ları göstermek için ilerlemeden önce Lechonk, Su tipi başlangıç ​​Quaxly’ye bir vuruş yapıyor.

Scarlet ve Violet fragmanı, oyunların efsanevi Pokemon’una bir bakışla sona eriyor. Sızıntı yapanlar tarafından daha önce ima edildiği gibi, Scarlet ve Violet kutu sanatı efsaneleri, bazı tanımların ejderhalarıdır. Scarlet efsanevi Koraidon adında kırmızı bir ejderhadır ve Pokemon Violet özel efsanevi, Miraodon adında fütürist bir ejderhadır.

Artık hayranların Pokemon Scarlet ve Violet’te çıkış yapacağını bildiği beş yepyeni Pokemon var. Ancak çok sayıda geri dönen Pokemon da olacak. En son Scarlet ve Violet fragmanı, Chewtle, Talonflame, Cryogonal, Larvitar ve oyunların bu yıl içinde piyasaya sürüldüğünde hayranların koleksiyonlarına ekleyebilecekleri çeşitli diğer yaratıklar da dahil olmak üzere diziliş için daha fazla geri dönen Pokemon’u doğruladı.

Scarlet ve Violet, 18 Kasım’da Nintendo Switch’e özel olarak çıkıyor.

Exit mobile version