Pokemon GO Yıldönümü Etkinlik Planı Belli Oldu

Niantic, özel Pokemon yumurtlamaları ve daha fazlasını içeren 2022 için büyük Pokemon GO yıldönümü etkinliği için planlarını açıklıyor.

Pokemon GO ilk olarak 2016 yazında piyasaya sürüldü. Mobil oyun o zamandan beri aynı olmadı. Pokemon GO, ilk piyasaya sürüldüğü sırada dünya çapında bir fenomendi. Popülaritesinin zirvesinde olduğu kadar popüler olmasa da, hala ilk elden para alıyor. Pokemon GO’nun dünya çapında ilk kez piyasaya sürülmesinden bu yana yaklaşık altı yıl geçti. Geliştirici Niantic, özel bir yıldönümü etkinliği ile kutlamak istiyor.

2022 Pokemon’un yıldönümü etkinliği, 6 Temmuz Çarşamba yerel saatle 10:00’dan 12 Temmuz Salı 20:00’ye kadar gerçekleşecek. Charizard, Pokedex’te listelenen altıncı Pokemon olduğundan, etkinlik, 1. Nesil Ateş/Uçan tip Pokemon’a özel olarak odaklanacak. Oyuncular, Parti şapkası Charmeleon, Parti Şapkası Charizard ve Cake Costume Pikachu’yu yakalamayı dört gözle bekleyebilirler. Parti Şapkası Charmeleon ve Parti Şapkası Charizard için parlak çeşitler de mevcut olacak.

Geçmiş Nesillerden Pokemonlar Pokemon Go Yıldönümü Etkinliğinde Olacak

Charizard ve evrim çizgisi, bu Pokemon GO yıldönümü kutlamasının ana odak noktası olsa da, oyuncular çeşitli diğer Pokemonlarla karşılaşmayı da dört gözle bekleyebilirler. Geçmiş yıl dönümü etkinlikleri gibi, çeşitli Pokemon oyun nesillerinden başlangıç ​​Pokemonları bol olacak. Bu nedenle oyuncuların Pokedex’lerini daha iyi tamamlamaları için harika bir zaman olmalı.

PvP savaşı, Takım Roketi savaşları ve daha fazlasıyla ilgili olanlar da dahil olmak üzere, Pokemon’un yıldönümü etkinliği 2022 sırasında diğer bonuslarda canlı olacak. Özel Araştırma, Roket Takımı lideri Giovanni’ye odaklanan etkinlik sırasında yayınlanacak. Pokemon GO oyuncularının başlamak için 1 Eylül’e yerel saatle 10:00’a kadar süresi olacak. Özel Araştırmayı tamamlamayı başaranlar, Giovanni ile savaşmalarına ve potansiyel olarak Shadow Latios’u yakalamalarına izin verecek bir Süper Roket Radarı alacaklar.

2022 için Pokemon’un yıldönümü etkinliğinin neler içereceğine dair tüm ayrıntılar henüz açıklanmadı. Pokemon’un 2022 yıl dönümü bonuslarının geri kalanı için Ultra Unlock ödüllerini kazanmak, Almanya, Berlin’deki Pokemon GO Fest etkinliklerine katılanlara bağlı olacak. Pokemon GO Fest: Berlin’in bu hafta sonu 1-3 Temmuz arasında gerçekleşmesi planlanıyor. Yeni bir Ultra Canavar’ın ilk çıkışını içerecek.

Pokemon’un yıldönümü etkinliği, artırılmış gerçeklik mobil oyununun Temmuz ayında ev sahipliği yapacağı tek büyük etkinlik değil. Pokemon’nun Temmuz 2022 planları, bu yazının yazıldığı sırada bununla ilgili ayrıntılar kıt kalsa da, ayın ilerleyen saatlerinde gizemli bir olay da içeriyor.

Oyun şimdi iOS ve Android mobil cihazlar için çıktı.

Exit mobile version