Pokemon Go en büyük güncellemesini yayınlayacak

Pokemon GO, 2016’daki ilk çıkışından bu yana bir dizi evrim geçirdi. Ancak 30 Kasım’da oyuncular, oyunun bugüne kadarki en büyük oyun değişikliklerine tanık olacaklar. Niantic‘in dediği gibi “GO Beyond” güncellemesi, deneyim sınırını hemen 50. seviyeye yükseltecek. Güncelleme aynı zamanda eğitmen seviyelendirmesini iyileştirecek, yeni sezonlar özelliği sunacak. Dahası oyunun Kalos bölgesinden daha önce yakalanamayan Pokemon’u dahil edecek.

Seviye 50 sınır yükseltmesine ek olarak, yıl sonuna kadar 40’lara giren oyunculara özel bonuslar verilecek. Alt sıradaki eğitmenler, devam eden seviyelendirme ilerlemelerinde bir dizi iyileştirme ve akıcı süreçler görecek. Ayrıca Niantic, şirketin Çarşamba günkü basın açıklamasına göre “Pokémon, Adventure Sync, Buddy Adventure, Field Research ve Gifts” gibi özelliklerde ince ayarlar yapıyor.

Animal Crossing: New Horizons tatil güncellemesi geliyor

POKEMON GO İLE HERKES KENDİ SEZONUNA DAHA FAZLA BAĞLANABİLECEK

Sezonlar özelliği, üç ayda bir dönen bir oyun içi temadır. Niantic, mevcut oyun içi etkinliklerin planlandığı gibi devam edeceğini, ancak ilerleyen dönemlerde kendi sezonlarına daha fazla bağlanabileceğini belirtiyor. Örneğin, ‘Kutlama Sezonu’ 1 Aralık’ta yerel saat 8’de başlayacak.

Bağlantılı etkinlikleri daha önce bahsedilen Kalos Pokemon’un avlanmasını içerecek. Ertesi gün, aynı Pokemon – Chespin, Fennekin, Pyroar, Froakie ve Fletchling dahil – herkesin yakalaması için Pokemon GO Wilds’da görünmeye başlayacak. Ve yerel saatle 10’la 2 ve yerel saatle 10’la 8 arasında, eğitmenler Gizemli Baskın Yumurtası ve bir yıldız saldırısı yumurtasında yaşayan bilinmeyen Pokemon için yarışabilir.

30 Kasım’dan itibaren oyuncular 50’ye kadar seviye atlayabilecekler. Bu, oyuncuların bonuslarla seviye atlamasını kolaylaştıracak yeniden dengelenmiş bir sistemi içeriyor. Niantic, 2020’nin sonundan önce 40. seviyeye ulaşanlar için onlara özel ödüller verecek. Oyun ayrıca pokémon karşılaşmalarını, hediyeleri ve daha fazlasını iyileştiren bir yaşam kalitesi güncellemesi alacak.

Pokémon Go, kısmen geliştiricinin sürekli güncellemeleri sayesinde Niantic için büyük bir hit olmaya devam ediyor. Bu yıl Niantic, pandemi sırasında kullanıcıların evden oynamasını kolaylaştırdı. Ekim ayında Niantic, eski iOS ve Android telefonlar için desteği sona erdirdi.

Exit mobile version