Point Blank Rütbeler

Point Blank rütbeler nelerden oluşuyor? Oyunda ulaşılabilecek en son rütbe nedir? Merak edilen tüm soruları yanıtladık.

Point Blank Rütbeler

Point Blank rütbeler bakımından muhtemelen en geniş yelpaze sunan oyunlardan biridir. Oyunda toplamda 52 tane rütbe vardır. Tipik bir birinci şahıs nişancı oyununa benzer şekilde bu oyunda da birincil amaç iyi bir performans sergilemek ve hızlıca rütbe atlamaktır.

Oyundaki rütbe sisteminin en önemli faydalarından biri, belirli noktadan sonra karakterinizi geliştirmenize olanak tanımasıdır. Bundan dolayı sizi oyunda hangi rütbelerin beklediğini bir an önce öğrenmek isteyebilirsiniz. Aşağıda yer alan listeyi inceleyerek Point Blank’teki rank sisteminin nasıl çalıştığını öğrenebilirsiniz.

Point Blank Rütbeler Listesi

Yukarıda yer alan listeden de görülebileceği üzere belirli bir seviyeye kadar her yeni bir seviyede sizi 5 kademe bekliyor. Siz ne kadar çok rütbe atlarsanız bir sonraki rütbeye geçişiniz de o kadar çok zaman alıyor.

Oyunda hızlıca üst rütbeye atlamanın en iyi yolu ise daha iyi oynamaktan geçiyor. Siz oyunda ne kadar mükemmel bir performans sergilerseniz o kadar kısa sürede rütbe atlar ve hızlı bir şekilde son rütbeye kadar ilerleyebilirsiniz.

Exit mobile version