Poco X3 Pro Uygun Fiyatıyla Türkiye’de!

Poco X3 Pro, Xiaomi markasının kısa bir süre önce duyurduğu model, artık Türkiye’de. Üstelik fiyatı da diğer telefonlara kıyasla uygun sayılabilecek düzeyde. Kullanıcıların seveceğini düşündüğümüz bu telefonun özelliklerini de hatırlayalım.

Kısa bir süre önce marka, cihazın Türkiye çıkış tarihi belirlemişti. Ancak bu tarihi beklemediler ve şimdi X3 Pro karşımızda. Tarih olarak şirket, 29 Nisan’ı uygun görmüştü. Ancak X3 Pro şimdiden raflarda yerini aldı. Cihazı, popüler alışveriş uygulamaları üzerinden satın alabilirsiniz.

Xiaomi 200 megapiksellik telefon üretecek

Poco X3 Pro
Poco X3 Pro

Poco X3 Pro özellikleri

Yeni satışa çıkan cihazın özelliklerinden de biraz bahsedelim. Akıllı telefon 6,67 inç büyüklüğünde bir IPS LCD ekrana sahip. 120 Hz yenileme özelliği bulunuyor. Ekrandaki delikte ise bir 20 MP ön kamera mevcut. Ekranı ise Gorilla Glass 6 koruyor.

Güç kısmında, AnTuTu’dan 560.000 puan almış olan Qualcomm Snapdragon 860 işlemcisi bulunuyor. Android 11 tabancı MIUI 12 ile gelen telefon aynı zamanda 5.160 mAh kapasiteli bir bataryaya sahip. Bunun yanında cihaz, 33 W hızlı şarj desteğine de sahip.

Poco X3 Pro kamerası

Arka bölüme geldiğimizde, yuvarlak bir diskin içerisindeki kameraları görüyoruz. 48 MP ana kamera yanında 8 MP ultra geniş açılı lens ve 2 MP makro + 2 MP derinlik lensi mevcut. Marka, bu kamera kurulumu ise yapay zeka ile desteklemiş.

Bluetooth 5, Wi-Fi 5 gibi bağlantı özelliklerine sahip telefon, 6 GB RAM + 128 GB depolama ya da 8 GB RAM + 256 GB depolama alanı seçenekleri ile birlikte geliyor. Aynı zamanda cihazda hafıza kartı girişi de mevcut.

Xiaomi Mi Band 6 Türkiye Fiyatı Belli Oldu!

Poco X3 Pro fiyatı

Poco X3 Pro fiyatı

Satışa yeni sunulan telefonun 6 GB RAM + 128 GB depolama alanı içeren versiyonu için 3799 TL ödemeniz gerekiyor. 8 GB RAM + 256 GB depolama alanı için ise 4099 TL ödemeniz gerekecek. Cihaz Mavi, Siyah ve Gri renk seçenekleri ile geliyor. Özelliklerine göre fiyatı gayet iyi olan bu telefon, kullanıcıların gönlünü çalacak gibi duruyor.

Exit mobile version