POCO M3 Pro 5G’nin Kullanacağı İşlemci Açıklandı

POCO yetkilileri, 19 Mayıs tarihinde lansmanını yapacakları M3 Pro modelinin alacağı işlemciyi açıkladı. Lansmandan önce özellikleri ortaya çıkan telefon, Qualcomm Snapdragon yerine MediaTek Dimensity 700 işlemcisini kullanacak. İşte diğer detaylar!

Şirket, Twitter üzerinden cihazın hangi işlemciyi kullanacağını açıkladı. 7 nm işlemci ile daha verimli ve daha yüksek bir performansı olacağını söyledi. Aynı zamanda eğlence ve ihtiyaçlarınız için daha hızlı olacağını da ekledi.

POCO M3 Pro MediaTek Dimensity 700 ile geliyor

Şirket, daha fazla detayı açıklamadı. Fakat elimizde bazı sızıntılar ve söylentiler mevcut. Öncelikle şirketin attığı Tweet’lere göre bu telefon diğerlerinden daha hızlı olacak. Yenileme hızı hakkında da bir yükselme olacağına işaret ettiklerini söyleyebiliriz.

MediaTek Dimensity 700, 7 nm teknolojisine sahip bir işlemci. 8 çekirdekli 2.2 GHz CPU’ya sahip ve Mali-G57 MC2 grafik işlem sistemiyle geliyor. Aynı zamanda bu işlemci Redmi Note 10 5G ve Realme 8 5G gibi telefonlara güç veriyor. M3 Pro’nun Redmi Note 10 5G ile aynı işlemciyi kullanması, M3 Pro’nun yeniden tasarlanan bir Redmi Note 10 olduğu iddialarını güçlendirir nitelikte.

POCO M3 Pro özellikleri

Diğer sızıntıları hatırlatmamız gerekirse, bu telefonun yeniden tasarlanmış bir Redmi Note 10 5G olduğu söylentileri mevcut. Bundan yola çıkarak bazı özellikleri tahmin ediyoruz. Eğer bu söylentiler doğruysa, telefonun 6.5 inç Full HD + LCD ekranla gelmesini bekleyebiliriz.

Ayrıca, 90 Hz yenileme hızına sahip olabilir. Ek olarak 48 MP üçlü ana kamera, 8 MP selfie kamerası bekliyoruz. 5.000 mAh kapasiteli batarya ve 18 W şarj desteği de gelebilir.

POCO M3 Pro
POCO M3 Pro

Geçtiğimiz günlerde telefonun bir de tasarımı ortaya çıkmıştı. Resimlere göre telefon üç renkte gelecek. Yine resimlere göre, üçlü bir kamera kurulumuna sahip olacak. Ek olarak, parmak izi okuyucusu resimlerde telefonun kenarında duruyor.

Elimizdeki bilgiler şimdilik bu kadar. 19 Mayıs tarihine kadar sızıntıların devam edeceğini düşünüyoruz. Yenilikler ortaya çıktıkça sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

ASUS ZenFone 8 ve ZenFone 8 Flip Fiyatı ve Özellikleri

Exit mobile version