PlayStation Plus’la tanışın!

PlayStation Plus

Oyun tutkunlarını yakından ilgilendiren PlayStation Plus ile ilgili tüm detaylar haberimizin devamında…

Henüz 90’lı senelerin başında hayatımıza giren ve oyun tutkunlarını kendisine çeken PlayStation, gün geçtikçe yaptığı yenilikler ile ivme kazanarak sektördeki yerini sağlamlaştırdı. Oyun dünyasını çok farklı bir boyuta taşıyan PlayStation’da seneler sonrasında kaidelere giren üyelik, abonelik işlemleri doğal olarak pek çok sektör gibi etkisini gösterdi.

PLAYSTATION NEDİR VE NASIL KULLANILIR?

Hem Xbox hem de PlayStation markasında varolan üyelik sistemi, farklı sebeplerle oyun tutkunlarının rahatını bozuyor. Bu uygulamanın getirdiği avantaj ve kolaylıklar ise tabii ki göz ardı edilemez boyutta. Xbox markasının Game Pass sistemi nasıl bir takım faydalar sağlıyorsa, PlayStation markası da PS Plus kullanıcılarına birçok ayrıcalıklar tanıyor. Peki PlayStation Plus kullananların faydanabileceği avantajları nelerdir?

PlayStation Plus nedir sorusu ile başlayalım. Bu uygulama esasında Sony markasının oyun konsolları için sunmuş olduğu ücretli bir abonelik sistemidir. Üyelikleri bulunan Play Station 4, Pro, PlayStation 3 ve Vita kullanıcıları, abonelik ücreti karşılığında o ay boyunca çeşitli oyun ve indirimlere ulaşabiliyor. Belirlenen oyunlar üyelik ayı boyunca hem ücretsiz hem de sınırsız bir şekilde oynanabiliyor. Ayrıca Play Station Plus, ücretsiz free to play oyunları dışında kalan online ayrıcalıklardan faydalanmak için mecburidir. Bu sisteme üye olmayan kişiler, ücret karşılığı satın aldıkları oyunların online avantajlarına sahip olamaz, oyun arkadaşları ile online iletişim kuramaz.

Exit mobile version