PlayStation Plus Nisan ayının ücretsiz oyunlarını açıkladı

PlayStation Plus aylık ücretsiz oyun serisinde Nisan ayında gelecek oyunları açıkladı: Days Gone, Zombie Army 4 ve Oddworld: Soulstorm. Mart 2021’de aboneler Final Fantasy VII Remake, VR başlığı Farpoint, Maquette ve Remnant: From The Ashes’ı indirebildiler. Bu oyunlardan üçü, Remnant hariç olmak üzere PlayStation konsoluna özel oyunlardır.

PlayStation, PS5’e özel oyunları ileriye dönük PS Plus’ın aylık tekliflerinin bir parçası haline getirdi. Hareket, yeni aboneleri, o sırada bir PS5’e sahip olmasalar bile, oyunları talep etmeye teşvik ediyor. Şimdiye kadar, Bugsnax, Destruction All-Stars ve Maquette, PS Plus’ın bir parçası olarak PS5’te yayınlandı. En son State of Play sunumunda Sony, Oddworld: New ‘n’ Tasty! ile aynı modern tarzdaki ürkütücü Oddworld: Exodus’un kapsamlı bir yeniden tasavvuru olan Oddworld: Soulstorm Nisan ayındaki ücretsiz PS5 oyunu olarak gösterildi.

CD Projekt, Digital Spaces’i satın aldı

PLAYSTATION PLUS NİSAN AYI OYUNLARI ÖNCE SIZDIRILDI

Nisan ayının yeni dizisi ilk olarak, bir kullanıcının Zombie Army 4: Dead War ve PlayStation’a özel Days Gone’un PS Plus için ücretsiz indirmeler olarak Oddworld: Soulstorm’a katılacağını paylaştığı Alman forumu mydealz.de tarafından sızdırıldı. Sızıntıyı yapan kişi kaynağını belirtmedi ancak üç oyun içeren çok ikna edici bir PS Plus grafiği ürettiler. Yeni bir PlayStation Blog gönderisinde Sony, sızıntının doğru olduğunu onayladı.

Bu oyun dizisi iyi olsa da, seçimle ilgili iki sorun var. Bunlardan ilki, Days Gone’un zaten PlayStation Plus Koleksiyonu’nda yer alması ve oyuncuların bir PS5’e sahiplerse bundan yararlanabilecekleri. İkincisi, Zombie Army 4: Dead War, PS4 için diğer tek ücretsiz oyun. Bu yıl PS Plus’taki seçimlerden her biri, üçüncü taraf bir geliştiriciden bir sürüm veya bir AAA oyunu içeriyor. Sniper Elite spin-off serisinin ötesinde pek çok başka oyun varken Sony’nin bu eğilimi durdurması garip.

Sony’nin PS Plus aylık anlaşmaları, geçen yılın bazı kötü tekliflerinden dolayı istikrarlı bir şekilde toparlanıyor. Bu dizilimle, başka bir PS5 özel oyunu aboneler için ücretsiz olarak piyasaya sürülecek ve küçümsenmemiş bir PS4 özel oyunu yakında kullanıma sunulacak. Sony anlaşmanın sonuna kadar devam ederse ve yeni nesil sahiplerinin indirmesi için daha fazla yeni oyun sunarsa aboneler heyecanlanmalıdır. Yaz yaklaşırken, PlayStation’ın gelecekte bir PS Plus’a ekleyeceği bir dizi yeni oyunun radarda olmasını bekleyin.

Exit mobile version