PlayStation Plus Kasım 2022 Ücretsiz Oyunları

PlayStation Plus için Kasım 2022'de ücretsiz dağıtılacak oyunlar artık platformda mevcut. Tek yapmanız gereken şey kütüphanenize indirmek. İşte o oyunlar...

Kasım ayı geldi ve PlayStation Plus aboneleri için en yeni ücretsiz oyunlar da herkesin indirmesine açıldı. Kasım ayının PlayStation Plus ücretsiz oyunları arasında Nioh 2, Lego Harry Potter Koleksiyonu ve Heavenly Bodies yer alıyor. Ücretsiz üçlü, 6 Aralık’a kadar oyunseverler tarafından talep edilebilir. Her zamanki gibi, tüm PS Plus aboneleri, kademeleri ne olursa olsun, Kasım ayı için ücretsiz PS Plus Essentials oyunlarını alabilirler.

PlayStation Plus Kasım 2022 Ücretsiz Oyunlarına Bir Bakış

Nioh 2, Ninja Gaiden’ın keskin kılıç oyununu Dark Souls’un mekaniğiyle birleştiren Team Ninja’nın yokai öldürme aksiyon oyunudur. Bu tür şeylere hazırsanız, etraftaki en iyi Souls-sevenlerinden biridir ve kesinlikle bir göz atmaya değer. Nioh 2’nin hem PS5 hem de PS4 sürümleri ücretsizdir.

Lego Harry Potter Koleksiyonu, 2016’da piyasaya sürüldüğü için piyasadaki en yeni Lego video oyunu değil, ancak hem eleştirmenler hem de hayranlar tarafından en iyilerinden biri olarak kabul ediliyor. Bu koleksiyon, 1-4 ve 5-7. yılları tek bir oyunda birleştirir. Son Lego Star Wars: The Skywalker Saga’da zaten yolunuza çıktıysanız, bu iyi bir sonraki adımdır.

Fizik tabanlı bulmaca oyunu Heavenly Bodies, Kasım ayı oyun seçimlerini tamamlıyor. Oyuncuların sıfır yerçekimi ortamını keşfetmelerine, bulmacaları çözmelerine ve uzay güzellikleri toplamasına olanak tanır. Heavenly Bodies’in PS5 ve PS4 sürümleri talep edilebilir.

Kasım 2022’deki Ücretsiz Oyunlar Aşağıda Yer Alıyor

Bu oyunları indirmeye bugün itibariyle başlayabilirsiniz. 6 Kasım’a kadar oyunları kütüphanenize ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz.

1,9 Milyon Abone Kaybetti

Sony, son finansal sonuçlarında PlayStation Plus’ın Haziran ayında yeniden başlatılmasının ardından Temmuz ve Eylül 2022 arasında yaklaşık 2 milyon abone kaybettiğini açıkladı.

Sony’nin en temel seviyesinde çevrimiçi oyun, bulut kaydetme gibi ek özellikler ve ayda bir avuç ücretsiz oyun sunan hizmete katmanlar eklemesinden sonra hizmete abone olan kişi sayısı 47,3 milyondan 45,4 milyona düştü. Yeni katmanlar, Ekstra düzeyde geniş bir PlayStation 4 ve PlayStation 5 oyunları kataloğuna ve Premium düzeyde klasik oyunlara ve oyun akışına erişim sağlar.

Sony için hepsi kötü haber değil. PlayStation Plus kullanıcı sayısının azalmasına ve aylık toplam aktif kullanıcı sayısının 103 milyondan 102 milyona düşmesine rağmen, PS Plus abonelik gelirini içeren ağ hizmetleri geliri %10 arttı. Bu muhtemelen kısmen daha yüksek katmanlara kaydolan kullanıcılardan kaynaklanmaktadır.

Bir kazanç çağrısı sırasında, VGC tarafından yazılan yorumlarda, Sony baş finans sorumlusu Hiroki Totoki, yenilenen hizmet için “bütün olarak büyük bir ivme olmadığını” itiraf etti. Sony’nin bunu agresif bir şekilde tanıtmamasına izin verdi ve gelecekte “daha iyi promosyonlar” sonrasında bir toparlanma öngördü.

Exit mobile version