PlayStation Plus Eylül ayı ücretsiz oyunları

PlayStation Plus, Eylül ayında kullanıcılarına ücretsiz olarak vereceği oyunları açıkladı. İşte oyunseverleri heyecan dolu maceralara götürecek ücretsiz oyunlar...

PlayStation Plus aboneleri Eylül ayında üç oyuna ücretsiz erişim elde edecek. Bu oyunlar; PlayStation 4 için IO Interactive’in Hitman 2 ve IllFonic’in Predator; PlayStation 5 için Hunting Grounds ve Ghost Town Games’in Overcooked! All You Can Eat oyunu… Üç oyunu da 7 Eylül’den itibaren PS Plus üzerinden ücretsiz indirme şansınız olacak.

İŞTE PLAYSTATION PLUS EYLÜL AYI OYUNLARI VE DETAYLARI

Hitman 2 ilk olarak 2018’de piyasaya çıktı. Oyun, Ajan 47’yi Miami, Mumbai ve Kolombiya yağmur ormanları da dahil olmak üzere çeşitli yeni yerlere gönderiyor. Ayrıca burada oyuncuların hedeflerini ortadan kaldırmak için gizli ve ölümcül silahlar kullanarak mükemmel suikast yolları bulma şansı yakalıyor.

Dört askerinin bir Yautja’ya (diğer adıyla Predator) karşı savaştığı çok oyunculu bir oyun olan Predator: Hunting Grounds, Nisan 2020’de PlayStation 4 ve Windows PC’de yayınlandı.  İnsanları Predator ile karşı karşıya getiren bu asimetrik çok oyunculu nişancı oyununda avlayın veya avlanın. Dört kişilik bir Fireteam’in parçası olarak, Predator sizi bulmadan önce zorlu görevleri tamamlayın. Ayrıca Predator olun ve avınızı takip etmek için omuza monte Plasma Caster, Combistick ve daha fazlası gibi ölümcül uzaylı silahlarını kullanarak avınızı avlayın. Hangi tarafı seçerseniz seçin, farklı sınıflar ve oyun tarzları öğrenin.

Overcooked! All You Can Eat, temelde çılgın işbirlikçi yemek pişirme oyununun nihai versiyonudur. Overcooked’dan bazı şeyler almıştır. Ayrıca Overcooked! 2, artı bir dizi iyileştirme ve yaşam kalitesi özelliği ile geldi. Platformlar arası çok oyunculu, 4K/60 fps görseller, yeni erişilebilirlik seçenekleri yeniliklerini aldı. Ayrıca bir yardım modu gibi yeni özellikler aldı.

PlayStation Plus aboneleri, Ağustos ayının oyunları olan Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville, Tennis World Tour 2 ve Hunter’s Arena: Legends’i 6 Eylül’e kadar indirmeye devam edebilir.

Eylül ayındaki PS Plus oyunları 4 Ekim’e kadar indirme imkanına sahip olacak.

Exit mobile version