PlayStation Play At Home etkinliğinin bedava 10 oyununu ne zaman indirebiliriz?

Sony, PlayStation Play At Home Initiative ile her yerdeki PlayStation oyuncularına daha önce denemedikleri yeni oyunları deneyimleme şansı vermek için 10 oyunu ücretsiz olarak oyun severlere sunuyor. Coronavirüs nedeniyle benzeri görülmemiş zamanlarda, oyuncular artık evde vakit geçirmek için her zamankinden daha fazla yeni yöntemlere ihtiyaç duyuyor.

PLAYSTATION ‘PLAY AT HOME’ ETKİNLİĞİ İÇİN 10 OYUN BELİRLEDİ

Ücretsiz oyunlar normalde yalnızca PlayStation Plus Abonelerine gelse de Sony, bugünden itibaren her yerde konsol kullanıcılarına on ücretsiz oyun sunmaya karar verdi.

Ratchet & Clank oyunu Sony’nin etkinliğinin ilk oyunu olarak sunuldu ve oyun severler, 31 Mart saat 08:00’e kadar bu ücretsiz Ratchet & Clank’i ücretsiz olarak indirme haklarına sahip olacaklar. Sony, programa 9 ücretsiz oyun daha eklerken, bu oyunların 25 Mart TSİ 08:00 ve 22 Nisan TSİ 20:00’ye kadar oynanabilecek.

PUBG Mobile 1 milyar kullanıcıyı aştı

PS4 ve PS5 sahiplerinin 25 Mart TSİ 08:00 itibarıyla talep edebileceği tüm ücretsiz oyunlar şunlardır:

– Abzu
– Astro Bot Rescue Mission
– Enter The Gungeon
– Moss
– Paper Beasts
– Rez Infinite
– Subnautica
– The Witness
– Thumper

Oyuncuların deneyebileceği mevcut oyunların çoğu, etkinlik için Sony ile ortaklık kuran bağımsız şirketler tarafından oluşturuldu. En dikkate değer olanlardan biri, yukarıdan aşağıya 2D bir zindan tarayıcı oyunu olan Enter the Gungeon. Enter the Gungeon’a eşlik eden diğer oyunlar Abzu, Subnautica, The Witness ve Thumper’dır. Bunlardan Subnautica en popülerlerinden biridir ve buna aşina olmayanlar için biraz ön bilgi vermek gerekirse oyun okyanus temelli bir hayatta kalma oyunu.

PLAYSTATION VR İÇİN DE OYUNLAR BULUNUYOR

PlayStation’ın ‘Play at Home’ etkinliğinde PlayStation VR kullanıcıları için de bazı seçenekler mevcuttur. Astro Bot Rescue Mission, oyuncuların ekibini kurtarma umuduyla bulmacaları çözme görevi ile Astro adlı küçük bir robotu kontrol ettikleri bir PlayStation VR platform oyunudur. Astro Bot Rescue Mission’a eşlik eden diğer oyunlar ise Moss, Paper Beast ve Rez Infinite’dir. Rez Infinite, oyuncuların oyun dünyasıyla etkileşim kurmak için görüntü ve ses kullanan duyusal tabanlı bir oyundur. Orijinal geliştirme ekibi, PS4 ve PlayStation VR için mevcut olan bu sürümü yeniden düzenledi.

Horizon Zero Dawn Complete Edition da PlayStation Play at Home programının bir parçası olarak sunulacak. Ancak bunun önümüzdeki aya kadar sürmesi bekleniyor. Bu oyunun indirme penceresi 19 Nisan TSİ 08:00 ile 14 Mayıs 08:00 arasıdır. Ek olarak, katılımcı ülkelerdeki oyuncular genişletilmiş ücretsiz Funimation denemesine erişebilecekler.

Exit mobile version