PlayStation Now Temmuz ayı oyunları: God of War ve Red Dead Redemption 2 sürprizi!

Bu ay PlayStation Now platformuna katılan çok sayıda oyun var. Rockstar‘ın Red Dead Redemption 2’si; Nioh 2 biçimindeki yoğun yokai aksiyonu ile bir Batı destanı; Judgment zorlayıcı bir psikolojik gerilim sunuyor. Eğlenceli Moving Out ile işbirlikçi eğlencelerin tadını çıkarın. Hem Olympic Games Tokyo 2020 hem de Nascar Heat 5 ile rekabetçi doğanıza teslim olun. Ayrıca God of War PlayStation Now’a geri döndü. Kratos ve Aterus’un beğenilen macerasına tekrar hoş geldiniz.


İlginizi Çekebilir: Temmuz ayının ücretsiz PlayStation Plus oyunları belli oldu


Playstation oyuncuları için Temmuz ayı destansı bir aydır. Tüm bu oyunlar 6 Temmuz (bugün) PlayStation Now’a geldi. Gelin sizi neler beklediği hakkında daha fazla bilgi verelim.

İŞTE PLAYSTATION NOW TEMMUZ OYUNLARI VE DETAYLARI

Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2, modern çağın şafağında Amerika’da yayılan bir yaşam hikayesidir. Batıdaki Blackwater kasabasında bir soygun kötü bir şekilde ters gidince, Arthur Morgan ve Van der Linde çetesi kaçmak zorunda kalır. Federal ajanlar ve ulusun en iyi ödül avcıları peşlerindeyken, çete hayatta kalmak için Amerika’nın engebeli kalbinde yol almak, soymak, çalmak ve savaşmak zorundadır. Ayrıca Red Dead Online da dahildir. Amerikan sınırında bir hayat inşa etmek için kanun adamlarıyla, kanun kaçağı çeteleriyle ve vahşi vahşi hayvanlarla savaşırken kendi yolunuzu oluşturun.

Red Dead Redemption 2, PlayStation Now’da 1 Kasım 2021’e kadar yalnızca PS4/PS5 indirme yoluyla kullanılabilir.

Nioh 2

Bu zorlu aksiyon RPG devam oyununda gizemli yarı insan, yarı doğaüstü bir Yokai savaşçısı olarak samurayın ölümcül sanatlarında ustalaşın. Acımasız iblislerle boğuşan şiddetli Sengoku dönemi Japonya’sını ve ölümcül Karanlık Diyar’ı keşfedin. Ölümcül silahlarınızı kınından çıkarın. Yenilenmiş bir savaş sistemi ve yıkıcı paranormal güçleri açığa çıkarmak için tam bir Yokai’ye dönüşme yeteneğini kullanarak yolunuzdaki tüm düşmanları kesin.

Moving Out

Moving Out, saçma bir fizik tabanlı hareketli simülatördür. Yeni sertifikalı bir Mobilya Düzenleme ve Yer Değiştirme Teknisyeni olarak; Packmore kasabasının her yerine taşınma işlerini üstleneceksiniz. Yeni zirvelere cesaret etmek, renkli özelleştirilebilir karakterleri işe almak ve şehrinizi mobilya tehlikesinden kurtarmaya çalışın. Yalnız veya kooperatif oynayın. Uykulu banliyölerde, çılgın çiftliklerde, perili evlerde, sanal gerçeklikte ve ötesindeki topraklarda yolunuzu açın!

God of War

God of War’ın bu şaşırtıcı yeniden tasavvuru, ikonik serinin tüm ayırt edici özelliklerini bir araya getiriyor. Hatta onları Kratos’un dünyasını yeniden kuran güçlü ve hareketli bir anlatı ile birleştiriyor. Arkasındaki Olympus Tanrılarına karşı intikamını alan Kratos, şimdi İskandinav tanrıları ve canavarları aleminde yaşıyor. Saygısını kazanmaya kararlı bir oğul olan Atreus’un akıl hocası ve koruyucusu olan Kratos, onu uzun zamandır tanımlayan öfkeyle yüzleşmek ve kontrol etmek zorunda kalıyor. Kratos’un hayatta kalmak için savaşması ve oğluna da aynı şeyi yapmasını öğretmesi gereken yer bu sert, affetmeyen dünyada.

Judgment

Size eleştirmenlerce beğenilen Yakuza serisini getiren ekipten sürükleyici bir psikolojik gerilim geliyor. Geçmişinin peşini bırakmayan gözden düşmüş avukat Takayuki Yagami, bir özel dedektif olarak silahını alır. Bir dizi tüyler ürpertici cinayeti araştırmak için Kamurocho’nun yeraltı suç ağını tırmalar. Şüphelileri takip edin, ipuçlarını keşfedin ve mahkemeye kanıt getirin. Heyecan verici karşılaşmalarda rakipleri alt etmek için iki benzersiz savaş stilinden yararlanın.

Ayrıca Judgment, 4 Ekim 2021’e kadar PlayStation Now’da mevcut.

Olympic Games Tokyo 2020

Bu, Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları için resmi video oyunudur. Olimpiyat Stadı ve Tokyo Su Sporları Merkezi gibi gerçekçi bir şekilde yeniden ortaya çıkan mekanlarda; Atletizm, Su Sporları ve Top oyunları gibi 15’ten fazla Olimpiyat Oyunları etkinliğini içerir. Her etkinlik, dünyanın her yerinden oyunculara meydan okumanıza izin veren çevrimiçi çok oyunculu oyun sunar.

Nascar Heat 5

Dünyanın en popüler stok araba yarış serisinin bu resmi video oyunu, sizi bu inanılmaz yarış makinelerinin direksiyonuna geçiyor. Ayrıca 2020 Nascar Cup Serisi şampiyonu olmanız için size meydan okuyor. Üç Nascar Ulusal Serisinin tüm resmi takımları, sürücüleri ve arabaları yer alıyor. Ayrıca 39 özgün pistte yarışan Xtreme Dirt Tour’u içeriyor. Sürükleyici Kariyer, hem çevrimiçi hem de ayrı ekranda yeni bir “Test Oturumu” modu ve çok oyunculu Quick Race ile bitiriyor.

*PlayStation Now’da yer alan belirli oyunlar, kütüphanede yalnızca sınırlı bir süre için yer alır. Hatta aboneliğe dahil olan oyunlar ve özelliklerinde farklılık mümkündür. Ayrıca PlayStation Now oyunları, aynı özellikler ile bazen gelmez. Bununla birlikte aynı adlı oyunların orijinali veya diğer sürümleri farklı gelir.

Exit mobile version