PlayStation Now Haziran oyunları belli oldu

PlayStation Now, Sony‘nin oyuncuların aylık olarak yeni oyunlara erişmesini sağlayan bulut akış hizmetidir. Geçen ay, hizmet Nioh, Jump Force ve Streets of Rage 4’ü ekledi. PlayStation Now başlangıçta hayranlardan karışık tepkilerle karşıladı. Sony’nin hizmete kaliteli başlıklar getirme çabaları hizmetin giderek daha popüler hale gelmesine neden oldu. 1 Haziran’da hayranların beğenisine bir avuç heyecan verici yeni oyun çıkacak.

İŞTE PLAYSTATION NOW HAZİRAN AYI OYUNLARI

1 Haziran’da diğer oyunların yanı sıra The Witcher 3: Wild Hunt PS Now’a gelecek. Bununla birlikte PS Now, Slay the Spire, Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown, Car Mechanic Simulator ve Sonic Forces, Sonic Mania ve Team Sonic Racing gibi bir avuç Sonic oyununun gelişini görecek. 2021’de eklenen tüm PS Now oyunları arasında, Nisan ayında piyasaya sürülen Marvel’s Avengers yer alıyor. Ayrıca Borderlands 3 ile The Witcher 3 şimdiye kadarki en büyük oyun olarak göz önüne çıktı.

PS Now Mayıs oyunları, Streets of Rage 4’te Nioh ve beat ’em up’lar gibi ruh benzeri oyunlar da dahil olmak üzere eklektik bir teklifler karışımıyla hayranların ilgisini çekti. The Witcher 3 gibi devasa oyunlar sunan PlayStation Now Haziran ayında daha da iddia olacak. Haziran teklifleri ayrıca her hayran için her zamankinden daha fazla türe dalan bir şeyler içeriyor.


İlginizi Çekebilir: PlayStation 4 oyunları PC”lerde PS Now aracılığı ile oynanabilecek


Virtua Fighter 5 yeniden düzenleme yapılan bir versiyondur

Virtua Fighter 5, 2006’da piyasaya sürülmesine rağmen, Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown, PS Now hizmetindeki görünümüyle birlikte 1 Haziran’da ilk çıkışını yapan oyunun tamamen yeniden düzenlenmiş bir versiyonudur. Ayrıca oyun serisi, diğer arcade savaşçılarının aynı türden ana akım popülaritesine asla ulaşamamıştır. Hatta böyle bir durum olsa da bu oyun niş bir hayran grubu tarafından beğeni topladı. Sadık hayran kitlesine bir övgü olarak, Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown’ın “Efsanevi Paket” olarak adlandırılan DLC paketi, oyuncuların serinin Sega platformlarındaki orijinal sürümüne benzer bloklu grafiklerle oyunun keyfini çıkarmasını sağlayacak.

Gelecek ayın PS Now oyunlarında da dikkat çekici bir şekilde Sonic oyunları yer alıyor. Sonic Forces ve Sonic Mania, Sonic’in 2017’de 25. yıl dönümü kutlamalarının parçası olarak piyasaya çıktı. İki oyun belirgin şekilde farklı resepsiyonlarla gözler önüne çıktı. Sonic Forces vasat bir oyun olarak eleştiri aldı. Sonic Mania son hafızada en yüksek puan alan Sonic oyunlarından biri olmaya devam ediyor. Team Sonic Racing üçlüyü tamamladı. PS Now Haziran oyunları, Sonic hayranları için bir şeyler sunmayı hedefliyor.

Exit mobile version