PlayStation 5 Alabilmek İçin Birbirlerini Ezdiler: Büyük İzdiham!

PlayStation 5 alabilmek için oyun severler birbirlerini az kalsın eziyordu. Ortaya çıkan izdiham görüntüleri gerçekten de ürkütücüydü.

Sony tarafından geliştirilen PlayStation 5 oyun konsolu ne yazık ki oldukça yüksek bir fiyata sahip. Üstelik tek problem bu değil. Aynı zamanda üretim azlığı nedeniyle stoklar yeterli olmuyor. Birçok ülkeye gönderilen bu ürün ne yazık ki talebi karşılayamıyor.

Ortaya çıkan sorun, bazen izdiham görüntülerinin yaşanmasına neden oluyor. Geçtiğimiz günlerde Japonya’da Yodobashi Camera isimli bir dağıtım mağazası insanların birbirlerini ezmesine neden oldu. Üstelik böyle bir durumun ortaya çıkmasındaki neden sadece PlayStation 5 satışıydı.

PlayStation 5 alabilmek için yarıştılar

Japonya’daki bu mağazada meydana gelen olaylar nedeniyle polis çağrıldı. Ayrıca yapılacak olan satışın iptal edildiği söylendi. Böylece oyun severler izdiham görüntülerini bir kenara bırakıp evlerine döndü. Birçok kişinin eli boş bir şekilde dönmek zorunda kaldığını söyleyebiliriz.

PlayStation 5 alabilmek

Sony Playstation 5 modellerinde şu an için yeterli üretim yok. Ortaya çıkan bu yetersiz tedarik nedeniyle dünya genelinde birçok oyuncu problem yaşıyor. Üstelik sadece Sony oyun konsolları değil aynı zamanda Microsoft tarafından geliştirilen oyun konsollarında da benzer problemler mevcut.

Salgın nedeniyle büyük zorluklar yaşayan Tokyo şehri bu örneklerden sadece bir tanesi. Türkiye ve diğer ülkelerde de ne yazık ki tedarik sorunu ortaya çıktı. Peki sizce PlayStation 5 ile alakalı yaşanan bu tür izdihamlar nasıl engellenebilir? Düşüncelerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version