PlayStation 5 21.01-03.21.00 güncellemesi yayınlandı

Sony, yeni bir PlayStation 5 sistem yazılımı güncellemesi olan 21.01-03.21.00’i piyasaya sürdü. Günümüzdeki çoğu PlayStation üretici yazılımı güncellemesinde olduğu gibi; bu güncellemenin sürüm notlarında yalnızca iyileşen sistem performansı olduğu yer aldı. Etkinleştirilirse, yeni sistem güncellemesi otomatik olarak konsola indirilecektir.


İlginizi Çekebilir: PlayStation Now Temmuz ayı oyunları: God of War ve Red Dead Redemption 2 sürprizi!


Yeni üretici yazılımı sürümü, PS5’in sistem ayarları aracılığıyla manuel olarak da konsolunuza yükleyin. Bunun için yapmanız gereken adımlar aşağıdaki gibidir;

Ayarlar > Sistem > Sistem Yazılımı > Sistem Yazılımı Güncellemesi

Güncellemenin bundan daha fazlasını yaptığından oldukça eminiz. Ancak bu ‘kaputun altındaki değişiklikler henüz paylaşılmadı. Eksiksiz olması adına, bu yeni sistem yazılımı güncellemesinin sürüm notlarını aşağıya ekledik;

PlayStation 5 Sistem Yazılımı Güncellemesi 21.01-03.21.00 Sürüm Notları

Bu sistem yazılımı güncellemesi, sistem performansını artırır.

Sony, muhtemelen sürüm notlarıyla birlikte resmi PS5 sistem güncelleme sayfasını da kısa süre içinde güncelleyecektir. Mevcut PS5 üretici yazılımı sürümü 21.01-03.20.00’dir. Sistem güncellemesi geçen ay yayınlandı. Bununla birlikte çeşitli düzeltmelerin yanı sıra sistem performansında iyileştirmeler içeriyordu.

SONY OYUN KONSOLU DÜNYANIN HER YERİNDE MEVCUT

PlayStation 5 artık dünyanın her yerinde yer alıyor. Sony, yeni nesil konsolu geçen yılın Kasım ayında piyasaya sürdü. Hatta bu yılın Nisan ayında yapılan açıklamaya göre Sony, konsolun lansmanından bu yana 31 Mart 2021’e kadar 7,8 milyon adetten fazla sattı. Ayrıca bildirildiği üzere 2021’in ilk 3 ayında 3,3 milyon adet sevki oldu.

Lansman sırasında Sony’nin yeni nesil konsolunu incelendi. Ayrıca etkileyici yepyeni Dual Sense denetleyicisi de dahil olmak üzere yeni nesil özellikler övgü aldı.

Exit mobile version